A bevándorló az új rezsicsökkentés

2015. február 11. 11:04

Minden évben új ellenség támad kis hazánkra, valamikor egyszerre több is, több irányból, IMF, Brüsszel, a norvégok, a multicégek, a rezsiszörny, a bankok, a buzik, a drogmaffia, a civilek, a menekültek…

2015. február 11. 11:04
zero

Ha jól értem, akkor a keresztény kormányunk a gyerekestül-szülőstül bevarrna őrizetbe minden bevándorlót (stadionba? börtönbe? menekülttáborba?) amíg a Jó Állam »Államreform valahanyadik részében« megreformált menekültügyi eljárás során határozatot nem hoznak sorsuk felől. Mennyi ideig is tarthat egy ilyen eljárás? Fél évig?

Ne felejtsük el azt sem, hogy a menekülteket-bevándorlókat a Bécsbe tartó vonatokról szedik el, ami nem éppen azt mutatja, hogy ezek az emberek Magyarországon kívánnak letelepedni, a »magyar emberek munkáját akarják elvenni«, hanem azt, hogy a lehetős leggyorsabb és a legnagyobb sebességgel húznak kifele az országból. Mert hát őszintén, ki szeretne Magyarországra menekülni? A 47 ezres közmunkáért? Az idegengyűlölő kormányunkért? Az erős szociális ellátórendszerért? A toleráns, nyitott, befogadó magyar állampolgárok miatt?

Lehet, hogy a Pasa Parkban már néger bevándorlók nyírják a füvet, muzulmán menekült a portás, koszovói a kutyasétáltató, de ha kicsit lejjebb ereszkedünk a városba, akkor nem találkozunk néger / muzulmán / koszovói dolgozó emberekkel, akik a magyarok elől »ellopták a munkahelyeket«. Azért nem, mert nincsenek ilyenek. Erre a félelemre rájátszani, hogy majd idejönnek és elveszik a munkahelyeket, a 23 millió románnal való riogatással ér fel.

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2015. február 12. 08:54
Ez a birka nép mindent bekajál az állampártnak...
Akitlosz
2015. február 11. 20:17
Már Für Lajos is megmondta, hogy körkörös védelemre kell berendezkednünk. Akkor ugyanez a vörös banda felháborodott azon is. Pedig igaza volt. Magyarországnak nem ellenségei, nem barátai vannak, hanem érdekei.
justiceforhungary
2015. február 11. 17:00
Vastagbőr :'' „Ha jól értem, akkor a keresztény kormányunk a gyerekestül-szülőstül bevarrna őrizetbe minden bevándorlót (stadionba? börtönbe? menekülttáborba?) amíg a Jó Állam »Államreform valahanyadik részében« megreformált menekültügyi eljárás során határozatot nem hoznak sorsuk felől. Mennyi ideig is tarthat egy ilyen eljárás? Fél évig?'' ugye ti voltatok kormányon, Vastagbőr, amikor a magyart aláztátok és bevándorlóztátok....aljas idegenek vagytok
Laurence Szilard
2015. február 11. 12:53
Viszont fellélegezhetnek a pékek. Legalábbis egyelőre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!