Karanténdal a Rolling Stones-tól

2020. április 19. 15:46

A brit zenekar otthonról zenélve gyűjt adományokat a koronavírus elleni védekezéshez.

2020. április 19. 15:46

A Rolling Stones is részt vesz a Global Citizen és az Egészségügyi Világszervezet One World: Together at Home nevű akciójában, amelynek keretében világhírű zenészek otthonról adják elő saját dalaikat és adományokat gyűjtenek a koronavírus-járvány elleni védekezéshez. Hallgassa meg, hogyan szól a You Can't Always Get What You Want a legendás brit zenekar tagjainak otthonából!

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zoz
2020. április 19. 21:24
Valaki szóljon már Viktornak, hogy Most kellene bezezetni a vasárnapi boltzárat !
zakar zoltán béla
2020. április 19. 21:16
S végül zárszóként mára: Mint minden közmondás ez is: Csak az ökör következetes, csak annyira igaz, mint Tusk emberi nagysága! A nagy általánosítások Auschwitzbe vagy a Gulágra vezetnek. Ma a Bayer Show második részét kihagyom...Balogh sohasem volt a kedvencem...De van egy másik ok is: A keresztény egyház egy! Jézus nem Kálvint kérte fel, hanem Pétert! (Robert Sarah: Esteledik, a nap már lemenőben- Az ÉS zsenije(i): Kovács Z. ne olvassa, nem neki való!!!)
zakar zoltán béla
2020. április 19. 20:36
I Can't Get No Satisfaction...........
Bitrex®
2020. április 19. 19:28
Keith eléggé be van nyomva, Jagger meg csak imitálja a gitározást. Még Ronnie a leghihetőbb. Bár az egész csak playback vagy karaoke.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!