Verebes: Ezek a fiatalok már nem kushadnak

2020. november 17. 07:25

A színész-rendező szerint erre 70 évet kellett várni.

2020. november 17. 07:25
null

Verebes István arról beszélt az Atv Egyenes beszéd című műsorában, hogy 70 év után először a mai színész növendékek azt mondják, hogy nem, elég. Ők már nem fognak kushadni. Úgy fogalmazott, hogy „a fiatalok ... azt mondják, hogy mi fontosak vagyunk, tessék bennünket tudomásul venni”. A videón a fenti szöveg 8.05-nél hallható.

(Mandiner – Atv)

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2020. november 20. 18:58
Verebes a kedvencem. Mikor annál az életfogytra itéltetett Gyárfásnál volt alkalmazásban, A napiszahar c .műsorban ,tolmácsgépet kellett vennem ,hogy vmit értsek a makogásából, hörgéséből, krákogásábl.
Porkoláb Zsuzsa
2020. november 17. 20:36
Verebes nem rossz ember, az hogy zsidó, csak javít rajta, mert azok tehetségesek. Ő csak azt nem látja, hogy 56-tól egyfolytában komcsi/ballib eszme élt színházakban. Az a baj, hogy mivel ő és társai így látják, SZFE diákok őrájuk felnéznek, megfogadják tanácsaikat és szeretik őket. Ebben nőtt fel a diákság, e szellemben nevelték őket szüleik is, akikre szintén felnéznek, szeretik őket és megfogadják tanácsaikat. SOK A ROSSZ TANÁCS, MERT ELMÚLT EZ AZ IDŐ. GY. FERINK SE VESZI ÉSZRE, ÉL A MÁSTÓL INGYEN ELVETT VILLÁBAN, más javában, APRÓ UNOKÁVAL EGYBE. Mi szüleinket ölték meg ők, a komcsik 56-ban, vették el mindenünket, árván nőttünk fel miattuk, nem felejtünk, mert EZT NEM LEHET ELFELEJTENI, MERT ÉLTETI EGY ŐSI ÖSZTÖNSZÁL. Ebből volt elég, sok is, hogy még most is itt vannak!!! Ez fájón fájó, fájva éltünk, élünk. Ezért lett 2/3-ad Fidesz győzelem, mert fentiekből lett elegünk. VÁLTOZZON AZ SZFE, NINCS ERKÖLCS, SE JELLEM! ERKÖLCS NÉLKÜL ÉL A NEMZETED, VIKTOR!!!
briganti
2020. november 17. 19:26
Verebes, wazze.....ezt tudtad ideharákolni? Már azt sem tudod, hogy milyen rendezvényen vagy? Mikor kellett nektek kushadni? Más vérén híztatok egész életetekben, te mosladék szar.
olajfa1
2020. november 17. 19:01
-1- Ezek nem szinészek, HANEM RIPACSOK! -2-Menjenek és kovácsolják a vasat napi 12 órába!!! Az való nekik!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!