Előzetest kapott a Netflix Sisi-sorozata (videó)

2022. június 22. 15:17

A Die Kaiserin című sorozat első részeit szeptember 29-étől érhetők majd el.

2022. június 22. 15:17
null

A most közzétett, kevesebb mint egyperces előzetesben Sisi – akit a magyarok királynéjaként is szoktak emlegetni – lovagol, heves csókot vált Ferenc Józseffel és készül az esküvőjére, miközben olyan események zajlanak körülötte, mint a bécsi zendülés vagy az ellenséges katonák gyülekezője a Habsburg Birodalom határain.

Sisi szerepében a 24 éves német színésznő, Devrim Lingnau látható, míg Ferenc Józsefet a 28 éves, ugyancsak német Philip Froissant alakítja – írta az Index.

A sorozathoz csatolt leírás szerint Sisinek elsősorban anyósával, Zsófia főhercegnővel, valamint Ferenc József öccsével, Miksa főherceggel kell majd megvívnia a saját csatáit.

A legendás királyné alakját Romy Schneider formálta meg eddig a legemlékezetesebben. De az RTL már tavaly is forgatott egy új minisorozatot, amelyben kísérletet tett arra, hogy újragondolják ezt a történelmi karaktert és annak környezetét.

A Netflix-sorozat előzetesét alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mukk
2022. június 22. 21:59
A Netflixet ismerve vagy Ferenc József lesz homokos, vagy Sissi leszbikus. Ha egyikük se, akkor is lesz a filmben homár. Vagy egy hercegnő, vagy egy huszárkapitány. Néger szolga nem lesz benne, az tuti.
Búvár Kund
2022. június 22. 18:57
Gondolom lesz leszbikus kalandja is, Rudolf meg nem tud dönteni a fiúk meg a lányok között ezért lesz öngyi. És Sziszit is majd szerelemféltésből nyírja ki, a féktékeny férj, akitől elszerette a feleségét! Ja, és Ferenc Jóska szeretőjének kalandja lesz Sziszivel is! És még "édeshármasozni" is fognak!
csapláros
2022. június 22. 18:23
Elszúrták a szereposztást: tüntetést kéne szervezni, hogy nézői kívánságra Conchita Wurst legyen a Sissi!
Sanyikám
2022. június 22. 18:19
Egy 24 éves fehér német nő a főszereplő??!!! Te jó ég! Hová jutott a világ......... Se transz...... se fekete..... Lesznek még ebből gondok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!