Kadirov: Putyin csettint és készek vagyunk bármit megrohamozni

2022. július 28. 15:21

A csecsen vezér hozzátette, a kijevi felsővezetésnek tudnia kell, hogy hamarosan a csecsenek fognak kopogtatni az ajtajukon.

2022. július 28. 15:21
null

Kadirov újfent bejelentkezett a Telegram-csatornáján. A csecsen harcosok Vlagyimir Putyin orosz elnök parancsára készek bármilyen lakott területet megrohamozni – írta közösségi oldalán Ramzan Kadirov csecsen vezető. Hozzátette: „Oroszország mellett vagyunk, a nácizmustól mentes világért”.

A bejegyzés mellé egy videót is feltöltött, amelyen Z jelzésű katonai egységek láthatók. A járműveken és a harcosok jelvényein a következő felirat olvasható: Kijevbe.

„A kijevi felső vezetésnek, amely meleg fotelekben ül aranyozott irodáiban, tudnia kell, hogy

– ígérte Kadirov. Hozzátette, hogy az elmúlt nyolc évben elkövetett bűncselekmények nem maradnak bűntetlenül.

Nyitókép: Aleksey Nikolskyi / Sputnik / AFP

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2022. július 29. 18:57
A kettős mérce abban áll, hogy nem kell a történelemben "visszamenni" csecsenügyben, miközben maga az ENSZ is visszament, akár sokkal messzebbre.
Jusztiscsak
2022. július 28. 20:16
Inkább legyen kommunizmus és hagyjuk nyugodtan, hogy az országunkat megvezetve nyugodtan tudja szétlopni a ruszkikkal szép hazánkat a mini Döbrögitek. Ti meg harsogjátok a progandával az agyatokba égetett szólamokat. Van itt jólét Magyarországon és lesz is, de csak Vikike és bűnbandájának. Lassan 3/3 pusztul csak bele. Nem baj, ne lankadjon a lelkesedés, van még lejjebb.
Orbanegynagygeci
2022. július 28. 20:09
Ez a bohóc. Unalmas már.
Sorted87
2022. július 28. 18:12
De legalább az összes mandineres fasszopó rajong ezért a nyomorult patkányért. Remélem akkor is körbe nyalják a seggét ha már a Magyar határnál tartanak. Akkor is szopjátok majd a faszát idióta birkák
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!