Főispán: Eddig minden főpolgármester meg tudta oldani, hogy elszállítsák a szemetet

2022. október 06. 12:56

„A hulladékelszállítás mint közszolgáltatás a fővárosi önkormányzat kizárólagos hatásköre, tehát a főváros feladata” – mutatott rá Sára Botond.

2022. október 06. 12:56
null

„A hulladékelszállítás mint közszolgáltatás a fővárosi önkormányzat kizárólagos hatásköre, tehát a főváros feladata” – válaszolta Karácsony Gergely főpolgármesternek a budapesti kormányhivatal főispánja, amelyet a Magyar Nemzet szemlézett.

A rendszerváltozás óta minden budapesti főpolgármester meg tudta oldani, hogy összeszedjék és elszállítsák a szemetet a fővárosban. 

– fogalmazott Sára Botond. 

Kapcsolódó

Nem enyhül a szemétkáosz Budapesten: Karácsony már a katasztrófavédelemhez fordulhatott

A főpolgármester szerint közegészségügyi veszélyhelyzet fenyeget, amennyiben nem viszik el a szemetet, erre azonban a fővárosi cég, az FKF jelenleg nem alkalmas. Bővebben...

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ferer
2022. október 06. 16:57
Főispán xDDD hol élünk a középkorban?? XDdddd
Előre
2022. október 06. 15:44
Komcsik! Ki az utcára! Tüntessetek a kukások mellett!!!
nempolitizálok
2022. október 06. 15:15
Karácsony főispánja Gyurcsány.
Pierre
2022. október 06. 15:11
a rendszervaltas ota nem volt olyan bunszervezet kormanyon, amelyik a fovaros tonkretetelen dolgozzon. "Foispan" - ez valami vicc? Ehhez az agyremhez sem fogunk soha hozzaszokni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!