Baleset az M1-es autópályán: Kiss Ádám kőkeményen beleszállt a hírről tudósító Telexbe (VIDEÓ)

2023. március 11. 21:25

A humorista TikTok-oldalán fakadt ki.

2023. március 11. 21:25
null

Szombaton öt kamion és 37 autó ütközött, mindkét irányban lezárták az M1-es autópályát Herceghalomnál délután. A tömegbalesetben tíz gyermek sérült meg, közülük négyen súlyosan és hatan könnyebben, valamint huszonkilenc felnőtt, akik közül tízen súlyosan, míg tizenkilencen könnyebben.

Az esetről a legtöbb hazai médium, így a Telex is beszámolt, meg is osztották a bejegyzést a közösségi oldalukon. Ezt vette észre Kiss Ádám humorista is, aki TikTok-oldalán arra hívta fel a figyelmet, hogy a tragédia ellenére 163 ember nevetős emojit helyezett el a bejegyzésen. A humorista kiszúrta, hogy az ominózus 163 Facebook-felhasználó közül senki sem magyar.

 

– mondta Kiss Ádám.

@kissadamofficial #telex #wtf eredeti hang - kissádám

Nyitókép: YouTube

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jacques Foche
2023. március 12. 18:48
Höhöö..
craopolus
2023. március 12. 12:03
Ezek vietnámi kamu botok, más, telexes öngyilkosos hírnél is több happy react van mint sad, check it!
Hazafi Teddymackó
2023. március 12. 10:58
Sokkal nagyobb bajnak tartom, hogy miközben a teljes Budapest -Heegyeshalom szakaszon tilos kamionnak előzni, és bár soha senki de főleg a sok analfabéta keleti kamionos nem tartja be, mégsem vadássza le a rendőrség őket, pedig ez egy pénznyomda a rendőrségnek ( minek a sok bírság, még a végén biztonságos lesz az M1, mi?) , amellett, ami fődolog, hogy nőne a biztonság. Teljes gyógyulást kívánok az összes sérültnek, a rendőrségnek pedig azt kívánom, jöjjön létre a szándék, hogy az ellenőrzésük alá vonják ezt az útvonalat.
Sorted87
2023. március 12. 10:37
Az nem hiszem hogy telex hibája a sok buta ember. Ugyan ezt meg lehet nézni itt is. Hány lájkot kap egy olyan hír ami arról szól hogy a patkány oroszok hány ukránt irtottak ki. A mandineres fasszopó buzik meg annak örülnek. Akkor lenne a különbség?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!