Ez fájhatott! Méretes pofonnal vitték földre a zöldek akcióját megzavaró nőt (VIDEO)

2023. április 23. 09:48

Az idősebb, tagbaszakadt férfi azt elégelte meg, hogy a nő kiborogatta az összegyűjtött szemetet – írja a New York Post. A videón az 59. másodpercnél látható a Mike Tyson-féle balos.

2023. április 23. 09:48
null

Pofon csattant New Yorkban, pontosabban Bronxban, ahol a város polgármestere, Eric Adams is megjelent. Az autómentes nap szépen csöndben csordogált, mikor

megjelent egy nő és szisztematikusan széttépte és kiborogatta az összegyűjtött szemetet a zsákokból 

– számolt be az esetről a New York Post. Az emberek sokáig csak nézték, mit csinál, aztán egy idősebb férfi kérdőre vonta a nőt, aki erre flegmán a pizza szeletét kezdte majszolni. A folytatásban aztán a férfi megelégelte a helyzetet és egy jókora pofont kent le a nőnek, aki az aszfaltra zuhant. A Clemente Plázánál történt atrocitást közelében ott volt New York polgármestere is, de ő kimaradt a balhéból, a biztonságiak és a zöld nap részvevői pedig végül szétválasztották a feleket. 

A videót ide kattintva tudja megnézni.

***

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. április 24. 11:20
Majmok egymás közt. Minden pofon jó helyre megy! Pusztuljanak!
olajfa1
2023. április 23. 19:22
A ZÖLD GASISZTÁK már csak ilyen "demokratikusok"...Senki másnak nem szabad a "szabad vélemény nyilvánítás" csk és cskis NEKIK! A "ZÖLDEKNEK"... azaz a ZÖLD FASISZTÁKNAK!
Willard
2023. április 23. 19:22
Egy BLM-es p...csa lehetett. Jó helyen volt ott a pofon. Kár, hogy a párja nem követte visszakézből.
LipcsiSzopato
2023. április 23. 15:59
hááát ja NIGGER Town!!!! ilyenkenek bánya és gyapotmező kell!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!