A Monthy Python BAFTA-díjas lett

2009. október 16. 16:49

"Ha közelebbről is meg akarják nézni a díjat, menjenek fel holnap az eBayre" - mondta John Cleese.

2009. október 16. 16:49
A 40. születésnapját ünneplő Monty Python-csoport megkapta a Brit Film és Televíziós Akadémia (BAFTA) különdíját filmes és televíziós munkásságáért. "Ha közelebbről is meg akarják nézni a díjat, menjenek fel holnap az eBayre" - viccelődött John Cleese a New Yorkban csütörtökön megrendezett díjátadón, amelyen a csoport mind az öt tagja részt vett. (Graham Chapman, hatodik Python húsz évvel ezelőtt elhunyt.)

A BAFTA és az Independent Film Channel által szervezett ceremónia egyúttal a John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones és Michael Palin alkotta csoport újbóli összeállását is ünnepelte. A díjátadást követően ugyanis levetítették a jubileum alkalmából a tagok közreműködésével készült Monty Python: Almost the Truth (The Lawyer's Cut) - Monty Python: Majdnem a valóság (Ügyvédi változat)- című dokumentumfilmet. (MTI)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!