VB: így verték el a hollandok a spanyolokat

2014. június 14. 09:58

5:1-re gázolta el Hollandia a világbajnoki és Európa-bajnoki címvédő Spanyolországot a brazíliai focivilágbajnokság péntek esti meccsén.

2014. június 14. 09:58

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gregorius
2014. június 14. 21:46
Ha a hollandok (Robben, van Persie..) beindulnak szinte megállíthatatlanok, ha valahogyan elkapják a fonalat. Annak idején a guta majd megütött az 1:8 után, a tegnapi este után viszont már érthetőbbé vált a dolog, a spanyolok (a jelenlegi világbajnokok) is kaphattak volna egy nyolcast...Nem kidobni kell a régi válogatottunkat csak megerősíteni.
Tikva
2014. június 14. 19:11
Az EPO es marihuna csodakra kepes .Robben gyors, de nem 37km/h-s vegsebessegre. Kello behatast mutatott szuper golja utan zavarodott,manias tekintete.Hja nem spanyoloknak szurkolok,mert ok meguntak a focit,nos az is jol latszott.
kuwiq
2014. június 14. 15:44
Iniesta és Xavi, a védelem és Casillas is formán kívül van az első félidőben így is rúghattak volna egy hármast, de nem tették a hollandok első gólja nem csak arról szólt, hogy sikerült egyenlíteni, hanem arról is, hogy a támadó taktikájuk nyilvánvalóan működik, a gól utáni közös ünneplés van gaallal arra utalt, hogy a fazon kitatlált valamit, ami a góllal bizonyítást nyert - második félidőre már ezzel a tudattal jöttek ki alapvetően nem bírom van gaal-t, de most teljesen új arcát mutatta, ahogy együtt örült a csapattal, a játékosokkal hollandia félelmetes ellenfél akárki számára, nagyon együtt vannak, remekül képzett játékosok, nem félnek senkitől, elül két olyan ásszal mint van persie és robben, mögöttük egy sneijder, plusz van gaal egy taktikai zseni, aki tanult a bayern tavalyi, barcelona elleni 7:0-ás összesítésű győzelmeiből, gondolom, a robbennel együtt alaposan kivesézték a dolgot - és rávette Robbent, hogy néha csináljon lövőcselt is, ne csak csípőből tiszta erőből tüzeljen casillas már a harmadik után láthatóan az órát nézte, hogy mikor lesz már ennek végre vége, de még volt hátra bőven... ez olyasmi volt, mint amikor a nagy Armada vereséget szenvedett Francis Drake-től Casillas arcára volt írva minden, a döbbenet, a szégyen a hiba miatt és a tehetetlenség
vigyor
2014. június 14. 15:08
Hehehe, nálunk most megy az ismétlés, és még csak 2:1:-)))))))))))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!