Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Hiánypótló: már létezik ortodox zsidó gengszter rap is

2020. március 02. 16:23

A drogterjesztést és futtatást felváltották a spirituális témák.

2020. március 02. 16:23

A korai éveiben D Black művésznéven alkotó rapper korábban egy seattle-i gang oszlopos tagja volt – írja a nuus.hu. A férfi drogkereskedelemben és nők futtatásában utazott. D Blacket aztán egyszer csak megszólította Isten, ezért megtért ortodox zsidónak. Ezek után az egész családjával Izraelbe költözött, ahol Nissam Black művésznéven kezdett új életet, de a rapet továbbra is folytatta, igaz most már nem a drogterjesztésről, hanem sokkalta spirituálisabb témákról szövegel.

A gangsta rap egy csodálatos zene, de éveken keresztül rosszra használtuk, drogkereskedelemre, nők megalázásra és bűncselekmények elősegítésére” – vélekedik az ortodox rapper.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jackripper
2020. március 03. 08:53
"Mindegy,csak dolgozni ne kelljen"
annamanna
2020. március 03. 07:12
A Star warsos pilóta, Oscar Isaac egy Trentemoller klipben: https://www.youtube.com/watch?v=vV3U6j8ZGuw
szajnyalogatoviktor
2020. március 02. 23:29
ugyanma..ahhoz kepest hogy a vatikannak sajat bankja van..ami raadasul a rablott zsidopenzeket mosta a naciknak ez egy porbafingos hirecske..
annamanna
2020. március 02. 18:45
Majd arról írjanak, ha lesz ortodox zsidó gospelkórus :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!