Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül

2021. január 22. 12:25

A Tales of Dunk and Egg nagyjából 90 évvel a Trónok harca cselekménye előtt játszódik.

2021. január 22. 12:25
null

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül az HBO csatornánál George R. R. Martin A Hét Királyság lovagja című novelláskötete alapján. A Tales of Dunk and Egg nagyjából 90 évvel a Trónok harca cselekménye előtt játszódik, Ser Duncan (Dunk), valamint a fiatal Aegon V Targaryen (Egg) kalandjait követi nyomon.

A The Hollywood Reporter című filmes portál értesülései szerint egyelőre nem szerződtettek forgatókönyvírót a projekthez. A HBO másik Trónok harca-előzménysorozata, a House of the Dragon, amelyet Martin és Ryan Condal jegyez, a tervek szerint 2022-ben debütál. A széria cselekménye 300 évvel korábban játszódik, mint a Trónok harca és a Targaryen-ház áll a középpontjában.

Az HBO már korábban is megrendelt egy előzménysorozatot, amelynek írásában szintén részt vett Martin. A próbaepizód 2019-es leforgatása után azonban a csatorna végül lemondott a szériáról.

(MTI)

(Fotó: Egy látogató a Trónok harca (Game of Thrones) című HBO-sorozat díszleteit fotózza a berlini Trónok harca kiállítás megnyitóján 2015. május 13-án. MTI/EPA/Jens Kalaene.)

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Highlander07
2021. január 22. 20:03
A trónok harca (direkt kisbetűvel) egy ordenáré, debil kreténség. Szánalmas, katarzis nélküli értelmetlen zagyvaság.
lutra
2021. január 22. 14:59
Utózmánysorozat nem lesz?
vastaps
2021. január 22. 13:56
...paszmeg ,egy reszt se lattam ebbol (nem is fogok) Peddig neztem ,nezek eleg mocskot" ,de ez mindig antiszimpatikus volt nekem .
Aerion
2021. január 22. 13:43
Nézzenek a barmok bármit, csak azt ne vegyék észre, hogy a vágóhídon vannak. Egyelőre. Ahogy halad a progresszió, már az se kell, hogy barmok agya le legyen foglalva, nyugodtan nézhetik majd a kivégzésüket, és sírhatnak, ahogy az a vágóhídi barmok esetében szokás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!