Így változott Putyin imidzse az évek alatt

2021. március 29. 11:03

Hangsúlyosabbak lettek azok a fotók, amelyek az orosz elnök vallásosságát, harciasságát, diplomatikai érzékét erősítik.

2021. március 29. 11:03
null

A Szabad Európa átnézte az utolsó négy év termését a Vlagyimir Putyinról készített fotókból. A 430 fénykép átvizsgálása után arra jutott a portál, hogy háttérbe szorult a sportos, természetjáró, állatbarát imidzs, viszont hangsúlyosabbak lettek azok a fotók, amelyek az orosz elnök vallásosságát, harciasságát, diplomatikai érzékét erősítik.

Fotó: MTI/EPA/Kreml/Szputnyik/Pool/Alekszej Druzsinyin

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MayorAnna
2021. március 29. 11:51
"...háttérbe szorult a sportos, természetjáró, állatbarát imidzs..." -azért láthattunk vele néhány napja egy szibériai természetben tett sportos természetjárást... -anyabaszók!
Knerten
2021. március 29. 11:50
Az ilyen cikkekből látszik (persze ugyanilyeneket csinálnak Trumpról, Orbánról, Johnsonról stb.), hogy ezek a ...atlan libsi tyúkok valójában szerelmesek ezekbe a "gonosz diktátorokba". Mikor olvastunk hasonló cikket Guy Verhofstadtról, Mark Ruttéról vagy bármelyik fejletthaladó nagyszerűajrópéer politikusról?
Knerten
2021. március 29. 11:46
A szabadeurópás libsi picsák próbálják feloldani a kognitív disszonanciát, amit az őket körüldongó "jó" white knightok és soyboyok és az alfahím "gonosz" Putyin közötti zongorázható különbség okoz nekik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!