Lukácsi Katalin Röhrigről: Mintha Jézus vallotta volna meg preferenciáját

2021. október 11. 08:54

A színész kiállt Márki-Zay mellett, mire a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökségi tagja erős gesztusra ragadtatta magát.

2021. október 11. 08:54
null

Röhrig Géza, a Saul fia főszereplője nemrég a Facebook-oldalán osztotta meg Márki-Zay Péter kampányszlogenjét, erre reagált a közösségi oldalán Lukácsi Katalin:

„Jaj. Ez kicsit számomra olyan, mintha Jézus vallotta volna meg preferenciáját. Ráadásul Péter beszédében tegnap fel is figyeltem egy elemre, amit korábban egyedül Röhrig Gézától hallottam.

Amikor Márki-Zay Péter arról beszélt, hogy ne etessük a gyűlölet és a megosztás lelkét, hanem szeretetben kapaszkodjunk össze. Így van!”

Kép forrása: Lukácsi Katalin Facebook-oldala

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. október 12. 01:11
Bezzeg Kovács Zsuzsanna másképp gondolja: "Kovács Zsuzsanna Szégyellje magát, Géza!"
amca
2021. október 11. 23:14
Dr Görény prosti lukácsi. sic Te lettél volna a zsidók előtt mikor kövezni akartak,Jézus nem mondta volna csodálatos beszédét: Az vesse rá az első követ..
retsag
2021. október 11. 21:52
Bolondok egymás között.
Krupp Skya
2021. október 11. 20:14
Baszod Katalink, ha ilyenek a Jézus várók mint te, akkor megint Adolf Hitlerfog eljönni másodjára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!