Megrohamozták a migránsok a lengyel határkerítést

2021. november 16. 11:06

A lengyel biztonságiaknak könnygázt és vízágyút kellett bevetniük.

2021. november 16. 11:06
null

Több tucatnyi migráns próbálta meg kedden megrohamozni a lengyel határt. A lengyelek könnygázzal és vízágyúval verték vissza a migránsokat, akik a felvételek tanulságai szerint kövekkel dobálták a lengyel határvédőket: 

 

 

A fehérorosz-lengyel határon hétfőn sorozatlövéseket adtak le, a lengyel védelmi minisztérium közlése szerint. A minisztérium magyarázata szerint a lövéseket a határ fehérorosz oldalán adták le, valószínűleg vaktöltényekkel lövöldöztek, a cél pedig egyértelműen a provokáció.

Nyitókép: Viktor Tolochko / Sputnik / AFP

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teljesenertelmetlen
2021. november 16. 21:36
A vízágyú a leghatásosabb fegyver ilyenkor...
zrx8
2021. november 16. 18:15
Ha most az összes muszlim megszálló a lengyel-fehérorosz határon hirtelen gondolna egyet, és átruccanna a szerb-magyar határkerítés déli oldalára, mire odaérnének, biológiai fegyverből átalakulnának szegény, jószándékú, beilleszkedni vágyó aranyrögökké..
Salitis
2021. november 16. 17:49
A humánus megoldás az volna, ha EU-s pénzből haza fuvaroznák az összeset. Vagy Bagdadba. A legközelebbi repülőtérről. Ha ebben az EU nem partner - mondjuk holnap - akkor holnapután este 2-3000 buszt odavezényelni "Germany" felirattal, és teljes hírzárlat mellett - összes újságíró elhajt - a német határra fuvarozni másnap reggelre és megetetve, megitatva szélnek ereszteni őket. Mire a németek feleszmélnek, már náluk pattog a labda. És próbáljanak meg lukasenkázni a lengyel határon! Már meg is bukott a még meg sem alakult kormány. Abszolút humánus, és töredékébe kerül, mint izmozni a határon. Leckézteti az EU Lengyelországot? Hát ez esetben pont fordítva történne. Sajnos ny-európa semmiből nem tanul. Sarija kell nekik, meg polgárháború. Ezek a szerencsétlen hülye németek is a migráns simogató kereszténydemokraták helyett megválasztották azokat, akik keveslik az eddigi migráns simogatást. Akik ilyen elszántan öngyilkolják magukat, azokat hagyni kell, mert a végén még minket is belerángatnak a saját hülyeségükbe.
Kamov
2021. november 16. 16:07
A Lengyelek kemény legények ,nem kell őket félteni .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!