Negyven év után adott ki új albumot az ABBA

2021. november 05. 08:59

A négytagú svéd zenekar Voyage című albuma csütörtökön éjfélkor jelent meg, a legendás popbanda legutóbb 1982-ben adott ki albumot.

2021. november 05. 08:59
null

Agnetha, Bjorn, Benny és Anni-Frid (az ő nevükből áll össze az ABBA) szeptemberben jelentették be, hogy újra összeállnak és új albumon dolgoznak. Akkor két új dalt ki is adtak – olvasható a 444.hu cikkében.

A portál szerint a zenekar azt is tervezi, hogy májusban, londoni koncertjükön felfedik az 1979-es önmagukra emlékeztető digitális avatarjaikat, az úgynevezett ABBAtarts-ot. A hologramok egy több éves együttműködés eredményei,

a munkában közreműködött George Lucas speciális effektekkel foglalkozó vállalkozása is.

A  lap azt írja: már régebben be akarták mutatni, de előbb technikai hibák, majd a covid miatt kellett elhalasztani az eseményt.

Nyitókép: EPU / AFP

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dr. Greta Grünberg
2021. november 05. 10:07
Kissé avittas, non-inkluzív, fehér, ciszheterónormatív popkultúra, de legalább a férfi-női dzsenderarány nem kirekesztő. A szexizmus és a nők tárgyiasítása is megmaradt még sajnos. Ez azért nem annyira megújulás.
Hannibal
2021. november 05. 09:59
Az új Waterloo My, my At Stockholm, Swedistan did surrender Oh, yeah And I have met my destiny in quite a similar way The history book on the shelf Is always repeating itself Stockholm I was defeated, Islam won the war Stockholm Promise to knee you forever more Stockholm Couldn't escape if I wanted to Islam Knowing my fate is to be with you Sto-sto-sto-Sto-Stockholm Finally facing my Syndrome
Gèbi
2021. november 05. 09:45
Szegény ABBA, még nem tudja, hogy ez a hajó már régen elment?
zrx8
2021. november 05. 09:36
hát.. jó ötlet ez ? :O
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!