Így lövik halomra a Kijev felé rohamozó orosz tankokat (videó)

2022. március 10. 15:20

Rosszul választották meg az oroszok a Kijev felé tartó tankok útvonalát.

2022. március 10. 15:20
null

Rosszul választották meg az oroszok a Kijev felé tartó tankok útvonalát. A Twitteren keringő videó tanúsága szerint az orosz páncélosok a főúton közelednek az ukrán főváros felé, ám így könnyen levadászható célpontokká váltak.

A videón kiválóan látszik, hogyan lövik az ukránok halomra a tankokat.

A felvételt a Twitteren egy hadászattal foglalkozó amerikai szakértő is megosztotta. Azt írta mellé, hogy elképesztően rossz taktikát választottak az oroszok, akiknek végül a heves tűz miatt vissza is kellett vonulniuk.

 

 

Nyitókép: Twitter

Összesen 270 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
robiagv
2022. március 11. 18:22
Az amerikai hadsereg civilnek álcázott diverziós katonái most élvezkednek. Kipróbálják a legújabb fegyvereiket. Ugyan azt csinálják mint az eddig felfogatott országoknál. Kóreától-Afganisztánig. Tönkre tesznek minden nekik nemtetsző világot. Katonai tanácsadónak álcázva beférkőznek az elégedetlenkedők közé felfegyverzik és felbújtják őket. A CIA elvégzi a piszkos munkát az előkészítést, lásd Majdani puccs, majd jöhetnek a katonai tanácsadók. A világ többi része pedig behúzza a fülét farkát és jobb esetben csak kussol, vagy beáll a sorba. A tele lévő amerikai fegyverraktárakat ki kell üríteni. Ha mi is egy kicsit keletebbre lennénk már itt is bevetették volna ezt a módszer. Egyenlőre csak "puha" módszerekkel vegzálnak bennünket, meg az EU-t. Addig nem lesz nyugalom a Földön amíg az usát a világ többi része nem regulázza meg.
begmann1
2022. március 11. 17:48
Látom valami tápos vagy, megpróbálom elmagyarázni. Ezredpk. soha nem lesz az első vonalban, pláne nem egy hk-ban, így ki sem lőhetik, ahogy állítod. Az ezredpk a törzzsel együtt hátulról irányít. Az hogy az ukránok milyen körítést adnak ehhez, a Kígyó-szigeteki mártírok után nem nagyon érdekel.
Dicsértessék
2022. március 11. 17:15
Messze túlzás a propagandisztikus cím.
Dénia
2022. március 11. 08:01
Miért, lenne más lehetőség is? Ha szántóföldön jönnek, ugyanolyan tiszta célpontot szolgáltatnak, sőt. Inkább abban hibáztak, hogy nem bombázták először szarrá a várost. Utána szoktak bevonulni. Csakhogy nem akarták valószínű a rengeteg civil miatt, akiket nem evakuált a kormány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!