Új megoldás a világbékére: a Trónok harca szerzője sárkányháton menne Putyinéknak

2022. október 28. 12:32

Kreatív volt a fantasy írója.

2022. október 28. 12:32
null

George R. R. Martin, a Trónok Harca alkotója a The Late Show-nak volt a vendége, ahol szóba került, hogy mit tenne a világbékéért: „Egy nukleáris háború küszöbén állunk, és a nyakunkon egy új járvány, ami lesöpörhet bennünket a térképről” – magyarázta Martin.

Kapcsolódó

 

Sárkányok háza - egy fantasy a való élet nagy kérdéseiről

Vannak pillanatok, amikor az ember érzi, hogy egy sűrűsödésre bukkant. Amikor a pillanat valahogy többé válik annál, mint ami alapvetően lehetne. Egy pillantás, egy csend... Győrffy Ákos kolléga szavait parafrazálva, az a sűrűsödés, amikor megállsz a versben egy sornál, mert érzed, hogy valami olyan van ott kimondva, amit - főleg a mai, lehetetlenné gyorsult világunkban - nem lehet máshol meglelni.

 

Nyitókép: MTI/EPA/Anatolij Malcev

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Michel
2022. október 29. 14:48
Az az érzésem, hogy nem csak ez az ürge, hanem az emberiség nagy hányada is leragadt a mesevilágnál. Azért is tudják velük elhitetni, hogy 63 nem van és szabadon választható, a magzat nem ember, és mindenki szabadon eldöntheti, ha nem akar tovább élni, meg azt is, hogy hol, hisz nemzetekre sincs ugye szükség. Az igazság, a valóság helyébe egy hazug és romlott világ akar lépni. Ugye nem hagyjuk magunkat?
Kacorka
2022. október 29. 14:23
Azt hiszem, innentől kezdve nem vagyok kiváncsi a folytatásra...
MZperXXL
2022. október 29. 01:42
A marhája a Kremlnek akar támadni az atomfegyverek miatt, mert nem tűnik fel neki, hogy az usákok telepítenek friss atomfegyvereket Európába, nem az oroszok. Nem gondolkodik, de azért firkálgat. Tutira libernyák. Plusz bölcsész is. :P
Krupp Skya
2022. október 28. 19:36
A bilin kellene neki már trónolni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!