Több száz méter magasan ragadtak egy elromlott felvonó utasai (Videó)

2023. augusztus 22. 11:09

A járművön hat gyerek is utazott, akik épp iskolába mentek.

2023. augusztus 22. 11:09

Nyolc ember, köztük hat iskolás gyermek rekedt a magasban kedden kora reggel egy elromlott függőszékes drótkötélpályán Pakisztán északi részén. 

A gyerekek éppen iskolába tartottak  az Iszlamábádtól 200 kilométerre található Battagram régióban, amikor a felvonó egyik kábele elszakadt, és több száz méter magasságban ragadtak a rajta ülő utasok – közölte a pakisztáni katasztrófavédelmi hatóság.

 A felvonót először próbálták megjavítani, a hatóságok katonai helikoptert küldtek a megmentésükre. Egy délelőtti X (korábban Twitter) bejegyzés szerint a mentési munkálatok jelenleg is tartanak.

(MTI)

Nyitókép: Twitter/Képernyőkép


 

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2023. augusztus 22. 17:51
Ilyenkor az eszébe jut az embernek az a sok honi tetves hópihécske diák és tanár akik csak tüntizni meg ugatni tudnak, de se tanulni, se dolgozni, majd köpni tudna elkeseredeseben, hogy hova is vitt minket ez a szuper fejlődés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!