Videón, ahogy az orosz erők lecsapnak egy ukrán páncélos osztagra

2023. augusztus 01. 06:31

Nem járt sikerrel a Bradley-k rohama.

2023. augusztus 01. 06:31

Orosz források osztottak meg arról felvételt, ahogy három ukrán Bradley páncélos rohamra indul. Azonban az orosz erők is résen voltak, és lecsaptak rájuk. A videóhoz kísérőszövegként azt írták: „A Bradley-vadászat folytatódik”. Arról egyelőre nincs információ, hogy mi lett a páncélosok sorsa.

A felvételt alább tekinthetik meg:

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Phm045
2023. augusztus 01. 10:26
Másik verzió. Yenki önkéntesek gondolták azt, hogy szandálos kecskepásztorokra mennek........ Ehelyett a faszerdőbe sikerült beszaladni tátott szájjal...... Ezeket az analfabétákat is sajnálom. Miért analfabéta? Mert értelmes ember oda önként nem megy.
masikhozzaszolo
2023. augusztus 01. 09:55
A múltkor már este 7 után egy madár sem volt az itatónál. Úgy mint az ukrán madarak. leültek, nézik a sorozatokat.
Phm045
2023. augusztus 01. 09:34
Komolyan megsajnáltam ezeket a katonákat. Milyen parancsnokaik vannak szerencsétleneknek? Ha vannak egyáltalán, és nem valami tudatlan "pártkatona" vezényli őket? Többszörös parancsnoki hiba ezeknek a katonáknak a halála!!!!!! Egy szaros demens, és a kokós kölyke érdekeiért!!!!! Volt harckocsi parancsnokként ilyen láttán nagyon háborog a lelkem........
Namond
2023. augusztus 01. 09:25
" Arról egyelőre nincs információ, hogy mi lett a páncélosok sorsa." Tanulmányozni fogják az orosz szakértők. Meglehet a következő generációs orosz tankok meghajtása változni fog.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!