Az amerikai házelnök bejelentése alapján Washingtonnak fontosabb Izrael, mint Ukrajna

2023. október 30. 09:12

Mike Johnson vasárnap arról beszélt, hogy jelenleg Izrael támogatása a legfontosabb.

2023. október 30. 09:12
ZELENSZKIJ, Volodimir

Mike Johnson, az amerikai képviselőház új elnöke vasárnap azt nyilatkozta, a héten várhatóan a parlament elé kerül egy kizárólag Izraelt támogató törvényjavaslat annak ellenére, hogy Joe Biden elnök egy 106 milliárd dolláros segélycsomagot szorgalmaz Izrael és Ukrajna számára – írja a Reuters.

A héten egy önálló Izraelt támogató törvényjavaslatot fogunk előterjeszteni a kongresszusban”

 – mondta Johnson a Fox Newsnak adott interjújában, hozzátéve, hogy szerinte az intézkedést mindkét párt támogatni fogja.

Az eddig visszavonult képviselőház szerdán folytatja a munkát, és több fontos kérdést is meg kell vitatniuk.

„Sok minden történik a világban, amivel foglalkoznunk kell, és foglalkozni is fogunk. De jelenleg az Izraelben zajló események veszik el a közvetlen figyelmet, és ezt el kell különítenünk és végig kell vinnünk” – mondta Johnson, aki az ukrajnai konfliktusra egy szóval sem tért ki.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/EPA/Olivier Matthys

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csucsok
2023. október 30. 13:21
Miért nem lepődöm meg ezen?
kiss.istvan770
2023. október 30. 12:49
"Ezeket már olvasta? Maradjon velünk!" Nem az olvasó a hülye, aki nem tudja, hogy mit kell elolvasnia! Bosszantó a mandiner új diktatúrája! Ha nem hagyják abba ezt az idiotizmust, amitől nem lehet egy cikket végig olvasni, akkor nem csak én nem maradok a mandinerrel, hanem még sokan mások, akiknek tele van a ... ezzel az ökörséggel. Az előző szoftvernek két hibája volt: Elavult alapszoftverben készült, ezért nem minden latin karaktertípust ismert fel és megengedte a végtelen hosszú szövegeket. Az újnak jóval több hibája van. Miért kellett még egy lapáttal rátenni, - hogy elüldözzék az olvasókat? (Csak azokon az oldalakon szóltam hozzá a dilettáns önellenreklámhoz amelyeken megjelent.)
Teréz Pitykéz
2023. október 30. 12:45
Hát zselé! Most megtudod milyen az amerikai demokrácia… eddig te voltál a legfontosabb ( legalább is azt hitted), most meg le vagy szarva …. kár volt feláldozni az országod. Tanulságok meg messziről jött ember azt mond amit akar, a szomszéddal meg jó viszonyt kell kialakítani. te Fasz!
zakar zoltán béla
2023. október 30. 11:37
Szarkavaró mocskok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!