Jó hír: Mégse lesznek woke törpék az új Hófehérkében

2023. november 02. 20:17

A kritikusok abban bíznak, hogy a készítők visszavesznek a woke jelenetekből is.

2023. november 02. 20:17

A nyáron bejárta az internetet egy kép, amelyen az új, élőszereplős Hófehérke törpéit láthattuk: hat fura woke figurát és egy kisnövésű embert. 

Woke törpék
Forrás: Notthebee

A készítők végül úgy döntöttek, nem ezek a törpék fognak szerepelni a filmben. Helyettük az eredeti törpékhez hasonló, gnóm szerű alakokat hoznak létre a mesterséges intelligencia segítségével – írja a Notthebee.

Az egyébként is több botrányt okozó film premierjét kitolják egy évvel, és a kritikusok szerint egyes „woke jelenetek” is kikerülhetnek a végső változatból.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: X/Ian Miles Cheong

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jacques Foche
2023. november 03. 23:05
Az alsó képen sehogy sem jön ki a matek. A kockás kapucnis lett volna Hófehérke, vagy a nigger lánynak látszó? Vagy ez itt csak a nyolc törpe?
Ergit
2023. november 03. 08:24
Ha én egy nem fehér bőrű színésznő lennék, tuti visszautasítanám a felkérést!!!!
Ergit
2023. november 03. 08:15
Európai mese, ezért hófehér a bőre, mert a fehér Európában a tisztaság jelképe (a fehérnemű, a lepedők, ágyneműk, mind fehérek voltak, max krém színűek), Ha valaki pont a lényeget változtatja meg egy mesében, akkor a mese értelmét veszti. Ugyanis a legtöbb mese a gyermekek nevelésére szolgál.
Uztu
2023. november 03. 07:47
1) gusztustalan cgi 2) kicsit barna az a hó
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!