„Soros György a Hamászt támogatja!” – jelentette ki Izrael ENSZ-nagykövete

2023. december 03. 17:13

Gilad Erdan szerint Soros szervezete milliókat adott amerikai csoportoknak, amelyek állítólag támogatják a terrorcsoportot.

2023. december 03. 17:13

Izrael ENSZ-nagykövete hevesen bírálta Soros Györgyöt, amiért az több mint 15 millió dollárt pumpált olyan nem kormányzati szervezetek hálózatába, amelyek állítólag a Hamászt támogatják – számolt be a Fox News. „Soros György adományai olyan szervezeteknek, amelyek Izrael állam, mint zsidó állam elpusztítására törekszenek, szégyenletesek. Ugyanakkor nem vagyok meglepve” – mondta Gilad Erdan.

A Hamász október 7-én teljes körű inváziót indított Dél-Izraelbe, amelynek következtében 1200 embert, köztük több mint 30 amerikait gyilkoltak meg tömegesen. A Hamász több mint 200 túszt is ejtett. A dzsihadista terrorszervezet által elrabolt civilek között amerikai állampolgárok is voltak.

„Soros évek óta támogatja és pénzt utal át a BDS-t támogató szervezeteknek, amelyek Izraelt akarják elszigetelni” – tette hozzá Erdan, aki az ENSZ-ben a Hamász emberiség elleni bűneinek elbetűzésére irányuló diplomáciai kampányt vezeti. 

A BDS a Boycott, Divestment, Sanctions kampány rövidítése, amelyet a zsidó állam ellen hívtak életre. A német és az osztrák parlament a BDS-t antiszemita mozgalomnak minősítette, amely hasonlít a zsidó vállalkozások náci bojkottjára a holokauszt születő szakaszában.

Nyitókép: Fabrice COFFRINI / AFP

 

 

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. december 04. 18:38
Én még mindig ott tartok, hogy van egy figura aki szervezetek tucatjait, ha nem százait, döntéshozók százait ha nem ezreit pénzeli bevalott célokért és még mindig van egy csomó ember, aki szerint ez tökre rendben van. A kedvencem az "öreg bácsi", tehát ha valaki elég öreg, akkor nyilván ártatlan is.
llnnhegyi
2023. december 04. 02:07
Soros György az egész világ ellensége. Örül,ha valakiknek árthat. Sátán
irondome
2023. december 03. 22:11
Kérdezem Pressmant és elvbarátait: Akkor most Izrael ENSZ nagykövete is antiszemita?
Ízisz
2023. december 03. 21:55
Z. "Soros azonban agresszívebb Izrael-ellenes szervezeteket is támogatott: az Izrael-ellenes zsidó csoportok, a Jewish Voice for Peace (JVP) és az If Not Now 650 ezer, illetve négyszázezer dollárt kaptak. Az oknyomozó cikk hatására neves konzervatív publicisták levelet írtak Sorosnak, amelyben felszólították, hogy fejezze be a különféle terrorszervezetek finanszírozását, főleg azokét, amelyek teljes mértékben meg akarják dönteni a nyugati civilizációt. A magyarországi Soros-szervezetek, Soros-féle lapok pedig próbálják elhallgatni azt, hogy újra feléledőben van a nyugati világban az antiszemitizmus, főleg a bevándorlók miatt. Inkább a kínai online platformokon tapasztalható antiszemita megjegyzésekről készítenek anyagot." Szóval fizetett hazaáruló bérkommentelő cselédek, ti is a soros maffia NGO-on keresztül kapjátok a guruló centeket!!! 💯👏👏👏💤
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!