Zelenszkij kulcsembere fontos kijelentést tett: ekkor hajlandók leülni tárgyalni az oroszokkal

2024. január 21. 07:38

Van egy komoly feltételük.

2024. január 21. 07:38
null

Az ukrán elnöki hivatal tanácsadója, Mihajlo Podoljak legújabb interjújában arról beszélt, hogy egyre jobban bejön Kijevnek az a terv, hogy a háború békével érjen véget. Ugyanakkor hozzátette, akkor fognak tárgyalásokat kezdeni Oroszországgal, amennyiben Moszkva taktikai vereséget szenved. Szavai szerint a tárgyalások kimenetele függ a kiindulási helyzettől. 

A kérdés az, hogy ki milyen pozícióban van, amikor a tárgyalásokat elkezdi”

– jelezte a politikus, majd hozzátette, csak akkor készek bármiféle egyeztetésre Moszkvával, amennyiben az orosz csapatok vereséget szenvednek. 

***

Nyitókép: Sergei SUPINSKY / AFP

 

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
johannluipigus
2024. január 22. 13:54
Ezeknek mindig van egy feltételük, hogy miért nem tárgyalnak.
pandalala
2024. január 22. 13:29
" Van egy komoly feltételük. " Vonuljanak vissza az oroszok az Ural mögé?? ....
remi
2024. január 21. 15:26
"amennyiben Moszkva taktikai vereséget szenved." Az jó, azt bármelyik nap bármelyik percében ki lehet hirdetni. Amúgy meg el kellene már dönteni, hogy a hohol vezetésben ki mikor és mit hazudik, a kokainbohóc Davosban még a Krím közelgő elfoglalásáról delirált.
julius68-2
2024. január 21. 14:14 Szerkesztve
Az oroszokról érdemes tudni, hogy a háborúikat gyakran az elején elbalfaszkodják, aztán idővel észhez térnek és tarolnak. Így járt a XII. Károly svéd király, Napóleon, Hitler is. Tavaly márciusban az ukránok sokkal jobb helyzetben voltak a békekötéshez, az USA biztatására elszalasztották, lassan már nem lesznek alkupozícióban sem!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!