Tucker Carlson: Moszkva sokkal szebb, mint bármelyik város Amerikában

2024. február 14. 07:05

Carlson bírálja az amerikai kormányt a féktelen bűnözés és a kormányzat általános kudarca miatt.

2024. február 14. 07:05

Ahogy megírtuk, Tucker Carlson amerikai sztárújságíró interjút készített Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, ami bejárta a világsajtót és óriási vihart kavart. Tucker Carlson most egy interjúban szebbnek nevezte Moszkvát, mint bármelyik várost az Egyesült Államokban, és dicsérte Putyin kormányzását a „masszív világhatalom” élén, írja a The Hill.

„A legradikálisabb dolog számomra a Moszkvában töltött nyolc nap alatt még csak nem is az ország vezetője volt” – mondta Carlson, aki egyébként „rátermettnek” nevezte Putyint. Hozzátette: 

„Ami sokkoló, felkavaró volt, az Moszkva városa, ahol még soha nem jártam: sokkal szebb volt, mint bármelyik város az országomban” 

 – mondta, és az orosz fővárost sokkal tisztábbnak és esztétikailag is szebbnek nevezte, mint bármelyik város az Egyesült Államokban. 

Kiemelte az építészetet, az ételeket, a szolgáltatást.

Carlson az amerikai kormányt a féktelen bűnözés, az ellenőrizetlen infláció és a kormányzat általános kudarca miatt bírálja, hozzátéve, hogy 

hasonló hanyatlás következett be Amerikában, mint az európai városokban, például Londonban és Párizsban.

Arra a kérdésre, hogy Amerika-ellenesnek tartja-e magát, Carlson azt mondta: „Nem, én vagyok a leginkább Amerika-párti”.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Pixabay

 

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. február 27. 13:06
Ez az amerikaiak háborúja. A Natóval kapcsolatban az amcsiknak az az elképzelése, hogy a Nyugat szállítja a fegyvereket, de mivel ök nem szeretnek meghalni, harcolni majd mi, a volt szovjet csatlósok fogunk, mert értünk nem kár. Ezért egészítették ki a Natót velünk. Mi másért? Nem kell nagy elemzönek lenni ahhoz, hogy az ember eligazodjon a világban.
Palatin
2024. február 27. 13:02
St. Pétervár is, szebb bármelyik amerikai városnál. Söt, Vlagyivosztokban járván, ugy látom, hogy az egy sokkal európaibb város ma, mint Párizs. Mellesleg az ottani operaház mellett annak párizsi pandantja elbujhat. Csodálatos, az operaházuk, de a müsorok is bámulatosak. Ami nyugaton Oroszországról írnak, annak 80%-a hazugság. Ugyanezt lehet elmondani Kínával kapcsolatban is. Az európai medián nevelkedett ember még ma is azt hiszi, hogy Nyugaton kívül neandervölgyiek élnek. Az igazság megismerése sokkoli hatású lesz.
véna
2024. február 14. 13:31
és akkor még nem is látott igazi orosz falvakat, leesne az álla
atti64
2024. február 14. 12:12
AMERIKA EGY SZAR ORSZÁG AHOL FEGYVERBOLTOK VANNAK AZT KELL NÉZNED AZ UTCÁN NEHOGY LELÖJJÖN VALAMI IDIOTA EGYIK KÖCSÖG ELNÖK SEM TILTOTTA BE AZ ELADÁST!!!!!!!!!!!! DE A MIGRÁNTOK MEGESZIK MAJD ÖKET MERT MINDEN SZARRAL FOGLALKOZNAK CSAK AVVAL NEM AMIVEL KÉNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!