Az Európai Föderációt az Orosz Föderációtól fél millióval kevesebb tűzérségi gránát különbözteti meg

2024. március 25. 05:41

Néha a hazug és képmutató „Szabad Világnál” még az őszinte, pőre despotizmus is szimpatikusabb.

2024. március 25. 05:41
null
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

Nyitókép: MTI/AP

„Ennek a fehér világnak úgy a szabad, mint a nemszabad része teljesen be van kamerázva. Hogy a biztonságtechnikai szakkifejezéssel éljek –  tökig. A nemszabad résszel kapcsolatban nincsenek elvárásaink. 1984 szteroidokon. Ugyanakkor vannak olyan pillanatok amikor az u.n. szabad világ kamerái is hirtelen, megmagyarázhatatlan módon lehunyják szemüket, mint a kabát és szunnyadoznak mint a szakadás.

1. Pl. a híresek és a gazdagok kerítőemberének, Jeffrey Epsteinnek a cellájában. Szemérmesen, ahogy akasztás előtt szokás.

2. Vagy például a 2020-as amerikai elnökválasztás bizonyos szavazóhelyiségeinek a környékén. Közben halljuk a csoszogást ahogy az alkotmányos köztársaság átmegy banánköztársaságba.

3. Vagy egy igen furcsa januári napon a Capitolium épületében amikor egy felszarvazott sámán parolázgatott a kormányőrökkel.

4. Vagy amikor az Európai Parlamentben egy izraeli meghívott kívánja bemutatni az ENSZ kedvenc terrortámogatója, az UNRWA, alkalmazottai által elkövetett atrocitásokat. Pl. az ENSZ alkalmazott tanár urat, aki az elrabolt katonalányról, mint »nemes paripáról« élcelődött.

Tudom, hogy Isten-kísértés ilyet mondani, de vannak pillanatok, amikor a hazug és képmutató, oligarchiák uralta »Szabad Világnál« még az őszinte, pőre despotizmus is szimpatikusabb. De ezt csak a keserűség mondatja velem. Fontos, hogy mégis, mindennek ellenére, tisztán lássuk azt, ami Európai Föderációt az Orosz Föderációtól alapvetően megkülönbözteti. Hogy mi az? Fél millióval kevesebb tűzérségi gránát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2024. március 27. 20:01
A föderáció lazább alakulat mint az unió. Unio az US Az EU csak föderácio. Vagy meg az SE...
survivor
2024. március 27. 10:49
Ez az igazság. Igazat mondott a Robi C.
alexandrosz-2
2024. március 25. 18:47 Szerkesztve
Csak egy szar, népirtó zsidó terrorista vagy castell. Emberszabásúnak is hitvány. A szavad is pont ennyit ér: szart se.
uranvaros
2024. március 25. 12:19
Így április 11 előtt értékelem a szabad idézést. " szunnyadozik a szakadás... "
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!