Az összeesküvés-elméletek gyártása most visszaütött Moszkvára

2024. március 28. 17:19

Oroszország elmúlt évekbeli kedvenc stratégiája volt, hogy tucatnyi különböző összeesküvés-elmélettel árasztották el a nyilvánosságot.

2024. március 28. 17:19
Bendarzsevszkij Anton
Bendarzsevszkij Anton
Facebook

Nyitókép: Pavel Byrkin / POOL / AFP

„Amikor az összeesküvés elméletek visszaütnek. Oroszország elmúlt évekbeli kedvenc stratégiája volt, hogy amikor kiderült valami durva esemény Moszkva érintettségével, akkor a beismerés vagy megfelelő kivizsgálás helyett tucatnyi különböző összeesküvés elmélettel árasztották el a nyilvánosságot. A nyilvánosság pedig sajnos nagyon fogékony az összeesküvés elméletekre. 

(...)Most ugyanilyen összeesküvés elméletek terjednek az orosz biztonsági szervek (és személyesen Putyin) szerepéről a múlt hét pénteki szörnyű terrotámadások során. Hasonló ruhába öltözött (kék farmer és kék póló), hasonló kiállású, és a merénylet első perceiben hasonló módon viselkedő emberek csoportját vélték felfedezni a krokuszi koncertterem felső soraiban ülve, akik irányították a tömeget, majd pedig – a terjedő elméletek szerint – a terroristák elfogásában is részt vettek, ugyanazok az emberek.

Tehát – állítják a különböző orosz (és nyugati) telegram csatornákon és közösségi médiában terjedő elméletek hívei – hogy itt egy jól beazonosított, FSZB által koordinált munkát lehet látni. Vagyis az egészet az orosz hatóságok szervezték, hogy tovább konszolidálják az orosz társadalmat Putyin köré, és folytassák az eszkalációt. Az egyik állítást képekkel csatolva lehet látni, egy videót linkelek.

Ezek mind ugyanolyan összeesküvés elméletek, mint az oroszok által gyártott fent felsoroltak. Számos cáfolat van már ezekre is, ahogy a fentebb már említett orosz verziókra. De az összeesküvés elméletek gyártása most visszaütött Moszkvára.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:04
🍓 ️ ­­A­­­ ­­­d­­ö­­­g­­­ö­s­ ­­­l­­á­n­­y­­­o­­­k­ ­­­v­­­á­r­n­­­a­­k­ ­r­á­­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
konyvtaros-0
2024. március 30. 23:28
Amikor anton az igaszsagot hajlito oly szintre kuzdotte le magat,hogy mar csak sajnalhatjuk vagy kinevethetjuk..
nurszultan
2024. március 30. 20:49
anton, te nagyon hülye, hát miattad nem hllgatom már a mandiner "harctér" műsort! öcsém, nőj már fel a castel-hez. az a nyökögés, dadogás, a polkorrekt kifejezések mániákus keresése. senki nem pofázta el neked, a pc az öncenzúra?! Ezért kár a faszszopó hohol csőcselék narrativáját nyomnod!
templar62
2024. március 30. 18:45
Ultima ratio regum .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!