Putyin elmondta, hogy megtámadná-e Európát

2024. március 28. 07:07

Azt is elmondta, hogy milyen célponttá válnak azok az F-16-osok, amiket bevetnek az orosz hadsereg ellen.

2024. március 28. 07:07

Nyitókép: MTI/EPA/Szergej Ilnyickij

„Teljes képtelenségnek” nevezte Vlagyimir Putyin azokat az állításokat, amelyek szerint Oroszország megtámadná Európát – számolt be a Strana. A Lengyelország, a Baltikum és Csehország elleni esetleges támadásról szóló szavak az országok lakosságának megtévesztésére szolgálnak – tette hozzá az orosz elnök. Putyin ugyanakkor kijelentette, hogy ha harmadik országok repülőtereiről F-16-osokat vetnek be az orosz hadsereg ellen, akkor ezek a repülőterek „legitim célponttá” válnak Oroszország számára. Korábban azt nyilatkozta, hogy 

az ukrán F-16-os vadászgépek NATO-országok légibázisairól végrehajtott bevetései a „vörös vonalat” jelentik.

A lap szerint Volodimir Gavrilov, a biztonsági kérdésekkel foglalkozó bécsi orosz delegáció vezetője is hangsúlyozta, hogy Oroszország a lengyel, román és szlovák légibázisokról indított F-16-osok bevetését ezen országok részvételének fogja tekinteni az ukrajnai háborúban, amely „megtorló intézkedéseket von maga után”.

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:04
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­­ö­g­ö­­s­­­ ­l­­á­­n­­­y­o­­­k­­ ­­­v­­á­r­­­n­­a­­­k­ ­r­­á­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­𝗡
voltospultos-2
2024. március 28. 13:07
Csek kezében akkor volt fegyver, amikor a gyártósorról a vagonra pakolta a Wehrmacht feliratü ládákat.
goldie-2
2024. március 28. 12:51
Igen.
voltospultos-2
2024. március 28. 09:47
Miután a csehszlovák haderő nem tanúsított ellenállást, a Vörös Hadsereg és segédcsapatai az invázió második napjára az egész országot irányításuk alá vonták. Milyen forradalom az, ahol a 103 halott közül százat a KRESZ táblákra fittyet hányó T-55 tankok ütöttek el?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!