Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Felháborodott a nemzetközi portál azon a szivárványcsaládon, akik már a gyerekeiket is LMBTQ-nak nevelik

2024. május 13. 14:10

Gyerekek 2 és 10 évesek.

2024. május 13. 14:10

Nyitókép: Képernyőfotó

A Visegrád24 egy olyan családról osztott meg egy rövid videót X-oldalán, ahol három felnőtt nevel két gyermeket.

Mint az a kísérőszövegből kiderült, egy nem bináris nő két transznemű fiúval él együtt.

A két- és tízéves kiskorúak ráadásul már most LMBTQ+-nak vallják magukat.

A lap úgy fogalmazott, hogy „a család tönkretétele a társadalmi összeomláshoz vezet”.

A rövid videót alább tekintheti meg:

 

 

Összesen 217 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2024. május 14. 14:06
antallmiki Ha lesz annyi időm, akkor meg fogom számolni, hogy a ballibsik vagy a bulvárjobboldali mandineresesk foglalkoznak többet a buzikkal. Így látatlanban azt kell mondanom, hogy a bulvárszar-mandiner többet foglalkozik a témával, nagyobb teret és reklámot biztosít az aberráltaknak, mint azok akiktől ez elvárható volna. Köpjétek szembe magatokat. ------------ Mert amivel nem foglalkozunk, az ugyebár nincs. Hát, mi pedig másként gondoljuk.
rockercicc
2024. május 14. 00:10
Én ezt már nem tudom követni, ki kicsoda... :D
pirip8csfalva
2024. május 13. 19:43
Jesszusom, most végeztem a melóban és ahogy ezt megláttam, hánynom kell...Most akkor mi van?A nő az apa,a két faszi meg az anya?A nagyobbik gyerek az mi eredetileg kisfiú aki kislánynak képzeli magát és a kicsi meg kislány akinek kisfiú neve van?..Ez a 3 elmebeteg már most tönkretette ezt a két kisgyereket..Gondolom a sexualitást meg 3asban nyomják vagy kikkel?Még bele gondolni is rossz..A gyermekvédelmiseket rájuk kell küldeni és elvenni csóri gyerekeket...Megérdemelne a két gyerek egy igazi anyát és apát,a három tróger meg a börtönt......
antallmiki
2024. május 13. 18:30
Ha lesz annyi időm, akkor meg fogom számolni, hogy a ballibsik vagy a bulvárjobboldali mandineresesk foglalkoznak többet a buzikkal. Így látatlanban azt kell mondanom, hogy a bulvárszar-mandiner többet foglalkozik a témával, nagyobb teret és reklámot biztosít az aberráltaknak, mint azok akiktől ez elvárható volna. Köpjétek szembe magatokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!