„Gyűlöletbeszéd” miatt törölte a YouTube Eva Vlaardingerbroek CPAC-es beszédét

2024. május 02. 08:58

A holland politikai kommentátor ugyanakkor köszönetet mondott Elon Musknak, amiért X-en már 50 millióan láthatták.

2024. május 02. 08:58
Eva Vlaardingerbroek

Nyitókép:  Mandiner / Ficsor Márton

Ahogy korábban a Mandiner is megírta, Eva Vlaardingerbroek, holland politikai kommentátor is a CPAC Hungary előadói között volt. 

Ezt is ajánljuk a témában

Vlaardingerbroek előadásában arról beszélt, hogy „a fehér európaiakat egyre gyorsuló ütemben cserélik le a saját országukban, és ez a civilizációnk végét fogja jelenteni, ha nem fordítjuk meg a dolgokat”.

A politikai kommentátor most X-oldalán osztott meg pár képernyőfotót, miszerint a YouTube törölte a felületre feltöltött beszédjét, gyűlöletbeszédre hivatkozva.

 

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hohokam
2024. május 03. 10:42
Ha ez volt, akkor itt továbbra is megvan: https://www.youtube.com/watch?v=LTKF-T8byps
makapaka2
2024. május 02. 18:06
Elon Musk is megmondta, hogy a liberálisok gyűlölik azokat, akiknek más a véleményük , mint nekik .Eva V. beszéde egyáltalán nem volt gyűlöletbeszéd, csak elmondta az igazságot.
altercat1
2024. május 02. 17:46
Szerencsére vannak lehetőségek a youtube-on kívül is. Mi jöhet még? Rákapcsolódás a telefonhálózatokra, és letiltás, mert a mesterkélt "intelligenCIA"-nak nem tetszik a szöveg? Amikor először vetették be magukat anno a kukkolók, Szentmihályi Szabó Péter azt javasolta, hogy minden szövegünkbe tegyük bele a bomba, a terror, stb. szavakat, ha kell, ha nem, hadd dolgozzanak a buzik.
budzsak
2024. május 02. 13:33
A youtube szerint vajon melyik mondat, szó fejezte ki a videóban a "gyűlöletbeszédet"?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!