Magyaros választ adtak Meloniék erre a fontos kérdésre

2024. május 03. 12:40

Antonio Tajani olasz külügyminiszter kijelentette, hogy a római kormány soha nem fog katonákat küldeni Ukrajnába.

2024. május 03. 12:40

Nyitókép: ANATOLII STEPANOV / AFP

A G7-csoport következő értekezletét június 13. és 15. között tartják a dél-olaszországi Puglia tartományban. Antonio Tajani olasz külügyminiszter kijelentette, hogy a római kormány soha nem fog katonákat küldeni Ukrajnába, mivel Olaszország „álláspontja továbbra is az egyensúlyt követi”.

Tajani hangoztatta, hogy Olaszország nem áll háborúban Oroszországgal. „Katonák küldése helyett mi az igazságos békén dolgozunk” – mondta az olasz diplomácia vezetője.

Soha egyetlen olasz katona se haljon meg Macron nevében”

– írta közösségi oldalán Matteo Salvini miniszterelnök-helyettes, a jobboldali Liga párt vezetője.

Emmanuel Macron a The Economist című brit hetilapnak adott nyilatkozatában úgy vélte, hogy nem lehet kizárni szárazföldi csapatok küldését Ukrajnába, mivel – tette hozzá a francia elnök – „a mi célunk az, hogy Oroszország ne győzhessen”.

Róma korábbi bejelentése szerint még a G7-csúcs előtt kormánydöntés születik az Ukrajnának szánt újabb fegyverszállítási csomagról, amely a kilencedik lesz a háború kezdete óta.

(MTI)

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. május 03. 18:58
HELYES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alenka
2024. május 03. 16:26
Európa ébredezik...lassan minden ország rádöbben, ki hoz fényt felénk ( Putin ), melynek nagy az ereje...és kik képviselik a sötétség erőit, melyek pusztulást és káoszt idéznek elő Európában ...
google-2
2024. május 03. 14:34
A pénzek és fegyverek után már az életet követelik az ukránok. Hát még mit ne!
zsolt196969
2024. május 03. 14:01
Tommaso egy kérdés. Az isten a zsidók királya volt? Mert akkor az MP aki szoptat benneteket az is zsidó? Mert ugye messiás!! A választ előre is köszönöm. Te DK buzi korcs
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!