Megtámadták Steve Buscemit Manhattanben

2024. május 13. 10:27

Az ismert színész kórházba is került.

2024. május 13. 10:27

Nyitókép: ANGELA WEISS / AFP

Steve Buscemit múlt héten váratlan támadás érte New Yorkban  – idézte a színész sajtósának közleményét a CBS News.

Az ikonikus művészt, – aki a Boardwalk Empire című televíziós sorozatban vagy olyan filmekben is főszerepet játszott, mint a Fargo –  állítólag Manhattan Kips Bay negyedében bántalmazták.

Mint írták, az incidensről szerdán délelőtt 11 óra 48 perckor érkezett bejelentés a 911-es segélyhívóra. A rendőrség Buscemi nevének említése nélkül adott ki közleményt arról, hogy a 3. utca 369 előtt egy ismeretlen arcon vágott egy 66 éves színészt. 

Buscemit zúzódással, a bal szemének bevérzése miatt, stabil állapotban szállították a Bellevue Kórházba. 

Az ismert filmes az eset óta jól van, kiengedték a kórházból. Sajtósán keresztül köszönte meg az érte aggódoknak jó kívánságiaikat – írt a lap.

Több nő is támadás áldozata lett

A CBS News arra is kitért, hogy a New York-i rendőrség ismeretlen tettessel szemben folytat nyomozást az ügyben. Annyit közöltek róla, hogy „sötét baseball sapkát, kék pólót, fekete nadrágot, fehér tornacipőt viselt, és egy könyves táska volt nála”.

A hatóságok azt is hozzátették, hogy az elmúlt pár hétben több tucat hasonló eset történt New Yorkban, de főleg nők voltak a váratlan támadások célpontjai. Eddig hat embert tartóztattak le ilyen ügyekben – idézték fel.

 

Összesen 208 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kybon
2024. május 13. 14:01
Például a nújóki Cash Jordan kétnaponta dob a jutura érdekes videókat. Nem nagyon látszik, hogy a korlátlan jólét örökké tart...
stormy
2024. május 13. 12:00
jewyork a 30% alatti fehér arányával gyarklatilag detroit. csak az emberek még nem vették észre.
muanyag-tojas-23
2024. május 13. 11:35
Rákérdezhetek?
2024. május 13. 11:25 Szerkesztve
Vannak erről videók a yt-on, hogy szinte minden esetben az áldozat nem mer részletes személyleírást adni, nehogy rasszizmussal vádolják. https://www.youtube.com/watch?v=PRx-j-sCvHo
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!