Az ukrán vezető már a dátumot is elárulta, mikor lépne be Ukrajna a NATO-ba

2024. február 25. 11:18

Andrij Jermak szerint a világ csak akkor lehet újra biztonságos, ha valódi lépések történnek Ukrajna NATO-ba történő meghívására.

2024. február 25. 11:18
Ukrainian presidential chief of staff Andrij Jermak gives a press conference following his meeting with Ukrainian Foreign minister and his Hungarian counterpart in Verkhovyna, not far from the Hungarian and Ukrainian border on January 29, 2024, after their official talks.

Ukrajna arra törekszik, hogy a NATO 2024. júliusi csúcstalálkozóján meghívást kapjon a szövetségbe – közölte Andrij Jermak, az ukrán elnöki hivatal vezetője a Telegram-oldalán.

Jermak arról is beszámolt, hogy a világ csak akkor lehet újra biztonságos, ha valódi lépések történnek Ukrajna NATO-ba történő meghívására.

A Mandiner vasárnap számolt be róla, hogy Annalena Baerbock német külügyminiszter szombaton, az Ukrajna elleni orosz háború kezdetének második évfordulóján Odesszában kijelentette, hogy Berlin továbbra is elkötelezett Kijev iránt: támogatja fegyverekkel, valamint egyengeti útját az Európai Unióba.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Intar
2024. február 26. 08:11
Az ukiknak semmi keresnivalójuk sincs sem a nato-ban, sem az eu-ban, csak az oroszokkal együtt.
Mich99
2024. február 25. 21:15
A nácik megoldanának mindent maguk – mint amikor maszturbálnak...
Hekimeki
2024. február 25. 18:59
Eredj már az ukrán kurva anyádba ❗❗❗❗❗
lajajakab11
2024. február 25. 18:01
MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA ÖRÖKLAKÁSSAL! csak a FÉLkegyelműek válaszoljanak!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!