ROHAM!

2010. április 16. 14:13

A Roham Magazin április 17-én este 19 órakor saját galériával nyit teret a kortárs művészeknek. A létesítmény célja, hogy párbeszédet kezdeményezzen művészek és művészeti ágak között. Egy hely, ahol összekapcsolódhat a képzőművészet, a zene és az irodalom.

2010. április 16. 14:13

A megnyitón a Roham grafikus csapatán kívül olyan alkotók is bemutatkoznak, akik még közösen nem állítottak ki a Rohammal, viszont szellemiségükben szorosan hozzájuk rendelhetők. A befogadók street art-ot, fotókat, videót és installációkat is láthatnak. A galériában három hetente nyílnak majd újabb kiállítások, ahol az idősebb generáció elismert képzőművészei (többek között ef Zámbó István, Wahorn András, dr. Máriás Béla) közösen állítanak ki a fiatal generáció tagjaival; lehetőséget teremtve a generációs párbeszéd kialakítására. A Roham létrehív egy a magazin látásmódjából építkező, s materiálisan realizálódó dimenziót, amely kávézó, galéria, design shop és szórakozóhely egyben. A kiállítást megnyitja: Nagy Zsolt, színművész. Este 21.00-tól nyitóbuli is lesz, ahol fellép Dj Erizo, Piry vs Turiszt és Dj Kulo.

Kiállító művészek:
Baranyai (b) András
Dorcsinecz János
Győrffy László
Füredi Tamás
Kárpáti Tibor
Keresztesi Zsófia
Kiskovács Eszter
LOBOT
Murányi Kristóf
Orosz Richárd
Sirály Dóri
Stark Attila
Szöllősi Géza
Vidák Zsolt
Vörös Krisztián

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!