Gyökér aki mulat

2010. július 29. 10:41

A Roham csapata július 30-31-én megrendezi Budapest leggyökérebb fesztiválját. Két nap alatt két helyszínen 12 koncert, filmvetítések és performanszok várnak a rendhagyó programra. Aki meztelenül érkezik a rendezvényre, ingyen bejöhet!

2010. július 29. 10:41

Soerii & Poolek táncoló törpéjétől Sickratmanen át, a Csermanek Lakótelep tablettás koccintós performanszáig tart a zenei paletta. Lesznek a két napos programon még vetítések, kiállítás, IQ csökkentő foglalkozások sokasága. A ROHAM csapata próbál más műfajokat is behozni a rendezvényre, így lesznek filmvetítések, fény-show, performance-ok, Inda videó sarok, kiállítás.

A gyökér módon szórakozni vágyó résztvevők két helyszínen lesz 12 együttest láthatnak, akik a legkülönfélébb műfajok legeredetibb képviselői. A rendezvény sima lezajlása érdekében a szervezők 500 főre maximalizálták a közönség számát, így ajánlott a jegyelővétel az össznépi gyökérkedésre!

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!