Eric Clapton új lemezzel áll elő

2010. augusztus 24. 13:24

A Lassúkezű névre is hallgató gitáros 2005 óta először áll elő nagylemezzel. Az új művek igen sok társszerzővel, különféle stílusban készültek.

2010. augusztus 24. 13:24

Eric Clapton szeptember 28-án jelenteti meg legújabb, tizenkilencedik albumát. A legendás gitáros ezúttal igen eklektikus korongot készített: megtalálhatóak rajta rézfúvós zenekarokkal készített számok, blues-feldolgozások és teljesen új dalok is.

A nemes egyszerűséggel Clapton névre keresztelt lemez közreműködői között Sheryl Crow, Allen Toussaint, Wynton Marsalis, JJ Cale és Stevie Winwood is megtalálható lesz. „Nincs különösebb magyarázat arra, miért lett ilyen a lemez. Csak úgy megtörtént: olyan dalok kerültek rá, amelyekben korábban nem gondolkodtam, mégis nagyon szeretem őket, mert nemcsak a rajongóknak, hanem nekem is meglepetést jelentenek” - mondta Clapton.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szeekely
2010. augusztus 25. 15:36
Oh, yeah, baby! Blues it up -- forever!
szeekely
2010. augusztus 25. 15:21
Eljen a kiraly!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!