Új lemezt és turnét tervez a Rolling Stones

2010. november 08. 15:54

Keith Richards egy interjúban elmondta: szó sincs megállásról. A Stones gitárosa alig várja, hogy újra együtt dolgozzon Mick Jaggerrel.

2010. november 08. 15:54

Keith Richards elmondta: „Micknek és nekem is van néhány új ötletünk. Vissza szeretnénk térni a színpadra”. A Rolling Stones legendás gitárosa több részletet nem árult el, de úgy gondolja, decemberben-januárban megvalósíthatják ezeket az ötleteket. Richards nemrég jelentette meg önéletrajzi könyvét és alig várja, hogy újra együtt dolgozzanak Jaggerrel.

Nyáron elterjedt a pletyka, hogy a rockveteránok utolsó világ körüli turnéjukra indulnak 2011-ben. Hatalmas búcsúturnéval készülnek elköszönni rajongóiktól, amely a banda megalakulásának 50. évfordulóján, 2012-ben fejeződne be - Richards szerint azonban közel sincs itt a vég. A zenekar legutóbb 2005-2007 között turnézott A Bigger Bang című albumával, ekkor Budapesten is jártak.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!