Chuck Berry összeesett

2011. január 03. 10:17

Összeesett Chuck Berry chicagói koncertje közben. A 84 éves rock and roll-legenda pár perccel később magához tért, de a műsort nem tudta folytatni.

2011. január 03. 10:17

Egy chicagói koncert közben összeesett Chuck Berry - adta hírül a Chicago Sun-Times. A 84 éves legenda hosszú percekig volt mozdulatlan. Az egyik néző elmondta: Berry éppen egy billentyűs hangszeren játszott, majd rosszul lett és arccal rázuhant. A zenész percekig volt eszméletlen, majd magához tért. Rajongóinak azt mondta, hogy nincs ereje folytatni a koncertet, majd letámogatták a színpadról.

A Johnny B Goode és a Roll Over Beethoven című klasszikusok atyja a műfaj igazi úttörője, a rockzene XX. századi történetének legnagyobb hatású előadói között tartják számon - a Beatles-szel, a Rolling Stones-szal és a Beach Boys-szal egy kategóriában.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!