Közösségi mozi az Odeonban

2011. szeptember 21. 09:35

Az Odeon Lloyd mozi idén ősszel összefogva a Magyarhangyával a mozizás egy interaktívabb formáját tervezi meghonosítani: az új műsorterv nem a forgalmazók megjelenéseihez, hanem a közönség kívánságaihoz igazodik.

2011. szeptember 21. 09:35

December végéig hétfőtől csütörtökig a Magyarhangya üzemelteti az Odeont. A közösségekre szervezett mozizással az artmozik csökkenő látogatottságát szeretnék megfordítani, és szeretnék beemelni a mozizás kultúrájába az új programszervezési módszereket. Borsos Erika, az Odeon mozi ügyvezető igazgatója a jövő mozizásának modelljeként beszélt a tervről.

Az első kiemelt program Jancsó Miklós filmrendező 90. születésnapjához kapcsolódik, emellett több tematikus sorozat is indul, például divathoz kapcsolódó filmklub vagy a skandináv filmeket bemutató a Prizma magazin (október 6-tól). Külön vetítéssorozat indul majd rövidfilmekből, az első a sorozat szerkesztőjének, Ipacs Gergelynek az Ádám pincéje című filmje lesz.

A pszichologia.com online magazin szervezésében szerdánként pszichológiai filmklub is színesíti majd a programot, október 19-én a párkapcsolatokra koncentrálnak a Szabadság útjai című Sam Mendes-film segítségével. A vetítéshez kötetlen szakmai beszélgetés is kapcsolódik majd.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!