Sas József visszavonul

2013. október 08. 12:44

A hamarosan érkező Lúdas Mutyi című kabaré lesz Sas József utolsó előadása. A darab jövő áprilisig lesz műsoron, azt követően a korábban életmentő műtéteken is átesett Sas József visszavonul a színpadtól.

2013. október 08. 12:44

Visszavonul a színpadtól a közelmúltban több életmentő műtéten is átesett Sas József. A színész a Blikknek elmondta: az október végén bemutatásra kerülő Lúdas Mutyi lesz az utolsó előadás, amiben részt vesz. „Az emberek imádják a kabarét, szükségük van erre a fajta humorra. Ennek ellenére ma még úgy gondolom, ennyi elég lesz. Áprilisig lesz műsoron a Lúdas Mutyi, ha annak a hónapnak a végére érünk, én onnantól kezdve visszavonulok” – nyilatkozta a lapnak Sas József.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kardosdoktor
2015. december 31. 05:55
Csak nem!? :D Jóska azé választásokig böcsületből kitarthattatok vón. :D
Laibach
2015. december 31. 05:55
Nem is tudom , hogy ezt miként vészeljük át.azoka poénok amiket nyomott.... Egy igazi talentum...
Fahrenheit 451
2015. december 31. 05:55
"Sas József visszavonul a színpadtól." Szép tőle, hogy ezt nem azzal akarja megünnepelni, hogy pályázik a Vígszínház igazgatására, ahogy azt a 70 éves Balázs Péter teszi.
geraz51
2014. május 27. 18:36
Szerinrem nem kellene már erőltetni Józsi!Elég volt már belőled.Egy életen át nem lehet abból csalni az adót,hogy cigányozod az Orbánt. Múködik még a villanyfűtésed a József krt,2-ben.Jó munkát végeztem mi?Vagy az adócsalásból budai kertesházban laksz már te is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!