<![CDATA[fesztival.mandiner.hu]]> http://fesztival.mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Kezdődik a jubileumi VOLT fesztivál]]> A hétfőn startoló, első ízben hatnapos soproni fesztiválra több mint 150 ezer vendéget várnak, fellép mások mellett a Linkin Park, Ellie Goulding, a Cult, Martin Garrix, az Enter Shikari, a Paramore, a Pendulum és az Imagine Dragons.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Melyik a legjobb Beatles-dal?]]> A Vulture magazin sorba rakta a 213 Beatles-számot, a szerintük legrosszabbtól a legjobbig. Ön szerint melyik a legjobb tőlük?
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Posztumusz Chuck Berry-album jön (videó)]]> A legendás amerikai gitáros-énekes tavaly októberben, a kilencvenedik születésnapján jelentette be a Chuck című albumot, melynek pénteki megjelenését már nem élhette meg.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nem tetszik a világhelyzet Roger Watersnek (videó)]]> Donald Trumpról, a migrációs helyzetről, az ellenségképekről és a mindennapi félelmekről énekel a Pink Floyd egykori vezetője az új lemezén.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Énekelve hagyták el a fesztivált a Rock am Ring látogatói (videó)]]> Terrorveszély miatt el kellett hagyniuk a látogatóknak a németországi Rock am Ring fesztivált, a résztvevők azonban nem estek pánikba, a You'll Never Walk Alone-t énekelve távoztak.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Terrorveszély miatt szakadt félbe a németországi Rock am Ring fesztivál]]> Terrorveszély miatt péntek este megszakították a németországi Rock am Ring szabadtéri fesztivált. Az eset miatt elmaradt a Rammstein fellépése is. A szervezők konkrét értesülésekre hivatkozva döntöttek a terület kiürítése mellett.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ötven éve jelent meg a Beatles Sgt. Pepper's lemeze (videó)]]> 1967. június 1-jén jelent meg a Beatles Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band című, korszakalkotó lemeze.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Noel Gallagher 50 (videó)]]> Ötvenéves a britpop nagy hatású dalszerző-gitárosa, az egykori Oasis-főnök Noel Gallagher.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Újra Magyarországon koncertezik Sting az ősszel]]> A brit világsztár október 13-án lép fel a Papp László Budapest Sportarénában a tavaly ősszel megjelent albuma, a 57th & 9th európai turnéja keretében.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Svéd tragikomédia nyerte az idei Arany Pálmát (videó)]]> A svéd rendező, Ruben Östlund A négyzet című alkotása nyerte az idei Arany Pálmát Cannes-ban.
[...] Bővebben!
]]>