<![CDATA[fesztival.mandiner.hu]]> http://fesztival.mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Ingyen hallgathatja a CEU zenekarát]]> Ingyenes koncertet ad kedden Budapesten a Szent Efrém Férfikar és a Közép-európai Egyetem zenekara, a Classicus Ensemble.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gyöngyhajú lány: Presserék megegyeztek Kanye Westtel]]> A peren kívüli megállapodás részleteiről nem nyilatkozhatnak a felek.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Újra együtt zenél Deák Bill Gyula és Hobó a Kolozsvári Magyar Napokon]]> Az utóbbi években vagy Hobó zenél Deák Bill és zenekara vendégeként, vagy Bill volt Hobó vendége. Az idei Kolozsvári Magyar Napokon viszont újra együtt lépnek majd közönség elé.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Böszörményi Nagy Gergely (Facebook): Kinyírjuk a VIP-listát]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[P!nk is fellép az idei Szigeten]]> Az idei Sziget mínusz egyedik napjának sztárfellépője a háromszoros Grammy-díjas P!nk lesz.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Juhász Dávid (Kultúrkavalkád): Nagy hajrán vagyok túl]]> A pesti srácok az elmúlt hónapokban beköltöztek nem csak a műtermembe, de az életembe is. Az ő ösztönös föllépésükön keresztül ugyanazt boncolgattam, amit sok eddigi munkámmal is: a férfi lelkében rejlő ősi ösztönt akartam megmutatni. Interjú.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A győzelem napja Zágrábban: szimfonikus zenekarral lép színpadra a Laibach]]> Direkt május 9-re, a második világháborút lezáró győzelem napjának évfordulójára hirdetett show-t Zágrábban a szlovén avantgárd rockzenekar és művészeti társulás, a Laibach. Bár hozzánk kicsit közelebb, Lendván is fellép idén a csapat, A mi dalaink, a ti álmaitok címmel meghirdetett zágrábi koncert annyiban még különlegesebb lesz, hogy abban a szlovén RTV szimfonikus zenekar is közreműködik.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Zene szombatra: ilyen szépnek se hallotta még ezt a számot (videó)]]> A Desireless legendás számának számtalan feldolgozását hallottuk már, ám ilyen szépet, mint amivel a Joy Wellboy jött ki nemrég, még soha.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bogár László (Magyar Hírlap): Mindenki]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Jásdi István (Mandiner): Sing Sing – Együtt]]> [...] Bővebben!
]]>