<![CDATA[fesztival.mandiner.hu]]> http://fesztival.mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[RS9 OFF: független színházi fesztivál indul péntektől]]> Három nap alatt több mint tíz előadást nézhetnek meg az érdeklődők az RS9 Színházban, a független társulatoknak létrehozott fesztivál keretén belül április 28-tól 30-ig.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Iggy Pop 70 (videó)]]> Hetvenéves lett Iggy Pop, a rocktörténet egyik legizgágább frontembere. Így adta elő 69 évesen a Lust for Life-ot tavaly.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hatalmas sziauramozással promózza magát a Bánkitó (videó)]]> Tiborcz István és Orbán Viktor közös pálinkázós képét megidéző jelenettel promózza magát az idén a korrupció problémáját zászlójára tűző Bánkitó Fesztivál. Nem mindenki értette a poént.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szabadon címmel új dallal jelentkezett Ákos (videó)]]> A Szabadon című új Ákos-dalhoz egy szöveges klip is készült. Íme.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[ Budapestre jön Phil Rudd, az AC/DC exdobosa]]> Május 7-én lép fel a Phil Rudd Band a Dürer Kertben.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szombathelyi színház: egy évvel meghosszabbították Jordán Tamás megbízatását ]]> A szombathelyi közgyűlés egy évvel meghosszabbította Jordán Tamás igazgatói megbízatását a Weöres Sándor Színház élén, egyben új pályázatot írt ki a színház ügyvezető igazgatói állására.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Csomós Mari került a nemzet színészei közé]]> A Kossuth- és Jászai Mari-díjas Csomós Marit választották meg új tagnak a februárban elhunyt Berek Kati helyére a nemzet színészei.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Költözik az Örkény Színház (videó)]]> A színház nézőterét átépítik, ezért a társulat – szinte a teljes repertoárral együtt – áttelepült a Városmajori Szabadtéri Színpadra.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Idén is jön az Irodalom Éjszakája]]> Március 30-án csütörtökön este héttől az irodalom veszi át a főszerepet Budapesten.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ingyen hallgathatja a CEU zenekarát]]> Ingyenes koncertet ad kedden Budapesten a Szent Efrém Férfikar és a Közép-európai Egyetem zenekara, a Classicus Ensemble.
[...] Bővebben!
]]>