Kiss Ádám: Az orvos magyar mezben adta a kezembe a kislányomat

2021. június 18. 18:27

Az egyik legismertebb magyar humorista még a Magyarország – Portugália mérkőzésen volt az Euro2020 Fan Zone vendége. Sajátos, közkedvelt stílusában azt is elárulta: mi a kapcsolat a labdarúgó Európa-bajnokság és a kislánya születése között.

2021. június 18. 18:27
null

Vámos Tamás írása a Mandiner Sporton.

A 2016-os Eb több szempontból is életre szóló élmény volt a Dumaszínház tagja számára. „Dzsudzsák Balázstól személyesen kaptam egy mezt, ami természetesen a mai napig becsben őrzök. S bár Dzsudzsi nem került be Marco Rossi Európa-bajnoki keretébe, üzentem neki, hogy az ő mezében szurkoltam végig a Portugália elleni mérkőzést. S természetesen arra fogadtam, hogy újra 3-3-as végeredmény születik, már csak azért is, mert 100-szoros pénzt lehetett – volna – nyerni”.

A 2016-os Eb nem csak a magyar válogatott várakozáson felüli szereplése (Bernd Storck együttese Ausztriát, Izlandot és Portugáliát is megelőzve végzett a csoport élén) miatt marad örökké emlékezetes Kiss Ádám számára. Ugyanis első kislánya, Olívia éppen a kontinensviadal idején (2016. június 24-én) született.

„Éppen az osztrákok elleni diadal után voltunk, s képzeljétek, akkora őrület volt, hogy a szülést levezető orvos magyar mezben adta a kezembe a kislányomat. Életem egyik legemlékezetesebb pillanata volt.”  (Azóta Ádámnak megszületett második gyermeke is, León 2020 augusztusában látta meg a napvilágot.)

A magyar válogatott Eb-jövőjével kapcsolatban Kiss Ádám a következőket mondta el: „Pozitív szurkolói szemlélettel bízom az okos, higgadt játékban, bízom benne, hogy a franciák és a németek ellen ez már eredményre is vezet. A franciák ellen elég lehet egy pont is, mert abban egészen biztos vagyok, hogy a németeket Münchenben magabiztosan verjük!”

 

Nyitókép: EURO 2020 hivatalos szurkolói zóna

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anegy_
2021. augusztus 25. 13:43
A "biztos" soha nem biztos!
Stephan
2021. június 22. 13:52
Dobbenet ez a tomenby rosszindulat amit itt produkalsz ma... (az uj reged alatt). Nyomorult eleted lehet tyutyuka...
mdave88
2021. június 20. 15:53
A "humorista" megnevezés azért erős túlzás.
satman11
2021. június 20. 15:53
Te már annyi moslékot öntöttél a jobboldalra, humornak álcázva,, hogy ezt a kilengésedet csak az elfogyasztottakkal látom arányban....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!