Az év gólját rúghatta volna Szoboszlai csapattársa (VIDEÓ)

2024. január 02. 10:49

Trent Alexander-Arnold gyönyörűen próbálta meg becsavarni a labdát a hálóba, ám végül kapufa lett belőle.

2024. január 02. 10:49

A Mandiner hétfőn beszámolt róla, hogy Szoboszlai Dominiknak és csapattársainak nem sok ideje volt pihenni a karácsonyi szünetben, hiszen január 1-jén máris bajnoki meccset játszott a Liverpool. Az évet Premier League élén indító vörösök a Newcastle Unitedet látták vendégül az Anfielden és nyertek 4-2-re, ezzel megőrizve vezető helyüket a Premier League-ben.

A mérkőzés után kiderült, hogy Szoboszlai Dominik térdizom-sérülést szenvedett.

A mérkőzésen Trent Alexander-Arnold gyönyörűen próbálta meg becsavarni a labdát a hálóba, ám végül kapufa lett belőle.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: PAUL ELLIS / AFP

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Secerror
2024. január 02. 18:09
...lőhette volna Szoboszlai tízéves öccse unokanővérének lánya, Béla...
Swansea2688
2024. január 02. 17:35
Sőt, Szoboszlai akár lánynak is születhetett volna, és akkor most Dominika lenne, azonkívül kozmetikus, nem focista. Kb. ennyi értelme van ennek a hírnek. Amúgy meg: erős dolog "év góljáról" írni kb. 20 órával az év elindulása után, nem gondoljátok? Van még hátra több mint 8700.
I feel the earth move under my feet
2024. január 02. 17:25
Szoboszlai is lehetett volna Nobel-díjas.. ha a.) ..nem egy bunkó focista b.) ..a focistáknak is osztanának Nobel-díjat c.) ..lehetne vásárolni Nobel-díjat, nem csak nagyteljesítményű sportkocsikat... Szoboszlai-centrikus világkép..
Expert0418
2024. január 02. 17:17
DÖBBBENET! Álllítólag egy pakisztáni serpákból álló hekker csapat áll az utóbbi időben elszabadult Szoboszlai cikk cunami mögött és a mai mandiner.hu/admin feltörése mögött is. A linkelt videók, képek, közösségi oldalak fertőzöttek, ne nyissátok meg! Maradj otthon!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!