Ilyen volt gyerekként a válogatott hőse: a 9 éves Imre Bence már akkor ügyesen nyilatkozott (VIDEÓ)

2024. március 19. 14:16

A 21 éves jobbszélső már kiskora óta a válogatott címeres mezéért dolgozott.

2024. március 19. 14:16

Fotó: YouTube-képernyőmentés

***

Ahogy arról beszámoltunk, a portugálok legyőzésével biztosította be a párizsi olimpiára való kvalifikációt a magyar férfi kézilabda-válogatott. A tatabányai ötkarikás selejtezőtorna végén a fiúk már a pályán elkezdték az ünneplést a szurkolókkal: előbb a tökéletes lövőteljesítménnyel 9 gólig jutó Imre Bence ragadta meg a mikrofont, hogy eldalolja Az éjjel soha nem érhet véget örökzöldet, majd Bodó Richárd beatboxolt a rajongók legnagyobb örömére.

Ezt is ajánljuk a témában

A buli az öltözőben is folytatódott, ahol szintén nem fogták vissza magukat a játékosok, sőt, a szövetségi kapitány, Chema Rodríguez is elengedte a gyeplőt.

Ezt is ajánljuk a témában

Imre Bence már gyerekkora óta a nemzeti csapat címeres mezéért dolgozott, de ilyen családban ezen nem is lehet csodálkozni. Édesanyja Kökény Beatrix olimpiai ezüstérmes kézilabdázó, édesapja pedig Imre Géza szintén olimpiai ezüstérmes párbajtőrvívó. A kis Bence 12 évvel ezelőtt édesanyja mellett vendége volt a Digi Sport Reggeli Start című műsorának, ahol összeszedetten, frappánsan és korának megfelelő lezserséggel nyilatkozott.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:08
🍓 ️ ­­A­­­ ­d­­ö­g­­ö­s­­­ ­­l­á­n­­­y­­o­k­­­ ­v­­á­­r­n­a­­k­­­ ­r­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­­­𝗡
pbetti87
2024. március 19. 18:27
Két tehetséges szülő, ha találkozik. :) Gratulálok Bencének, és természetesen szüleinek: Kökény Beának és Imre Gézának.
Takagi
2024. március 19. 18:02
Nagy tehetség. Gratula!
pugacsov-0
2024. március 19. 15:08
Imre Bence kiköpött apja. Ügyes kis kölyök. További sikereket Bence. Szerintem a csajok szétszednek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!