Felajánlotta szolgálatait Marco Rossinak a Fradi brazil támadója

2024. április 21. 22:29

Marquinhos a magyar válogatottba vágyik.

2024. április 21. 22:29
VARGA Barnabás; MARQUINHOS

Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

Ha Marco Rossi is úgy akarja, nem csak zöld-fehérben pacsizhat a gólok után Varga Barnabás és Marquinhos, de meggypiros szerelésben is. Legalábbis a Ferencvárossal a hétvégén bajnoki címet ünneplő brazil támadó felajánlotta a szolgálatait a szövetségi kapitánynak. Azt írta X-oldalán (korábbi Twitter), hogy minden vágya, hogy pályára lépjen a magyar címeres mezben.

A 24 éves dél-amerikai támadó 2022 februárjában igazolt a bolgár Botev Plovdivtól a Ferencvároshoz, amellyel zsinórban harmadik bajnoki aranyérmét ünnepelhette. Marquinhos korábban nem szerepelt brazil korosztályos válogatottban.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2024. április 22. 14:57
Fradisták, milyen érzés lesz a náci orosz diktátor csicskájának lenni? Véres rubelek gurulhatnak a magyar maffiaállam "bajnokcsapatához". Az orosz terrorállam legnagyobb vállalata a Gazprom szponzorálhatja a következő szezonban. Emlékezetes, hogy a nagy pénzügyi nyomás ellenére a németországi Schalke futballklub felmondta az eredetileg 2025-ig meghosszabbított szerződését a Gazprommal, miután Oroszország teljeskörű inváziót indított Ukrajna ellen.. A magyarországi orbáni diktatúra 14. évében nehéz volt már olyat lépni, ami egykori szép emlékeket összemocskolja, de az, hogy a Ferencváros labdarúgó klubját a tömeggyilkos diktátor, Vlagyimir Putyin fő csicskájává tegye, minden képzeletet felülmúl, és óriási szégyen minden Ferencváros-szurkoló számára!..
zolka50-52
2024. április 22. 09:27
Na ne!
ztibi
2024. április 22. 08:41
Jól elinflálják a magyar állampolgárságot. Mit tett az asztalra, azon kívül, hogy itt focizik, nem kevés pénzért? Hagyjuk már, magyar fiatalt kell támogatni, menedzselni. Én is szeretnék az USA elnöke lenni...
Gullwing
2024. április 22. 07:40
Helyes. Ha a németeknek lehet fekete, török játokosa nekünk is ki kell használni a lehetőséget. Akinek nem tetszik mehet Brazíliába! 🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!