Baj van, Elnök úr

2012. április 02. 20:37

Felelőtlennek nevezhető lemondásával Ön további bajokba sodorta nemcsak saját magát, de hazánkat is, úgy emberileg, mint szakmailag.

2012. április 02. 20:37
Csider István Zoltán
NOL

„Amiről beszélnünk kell, az a jövő, hiszen bízvást felelőtlennek nevezhető lemondásával Ön további bajokba sodorta nemcsak saját magát, de hazánkat is, úgy emberileg, mint szakmailag, engedelmet. Mai napirend előtti felszólalásában Ön azt találta mondani, hogy egy névtelen blogger január elején azzal a váddal élt, hogy az Ön doktorijával valami nincs rendben. Ön szerint viszont rendben van, sőt a két hónapig dolgozó tényfeltáró bizottság is az Ön igazát támasztja alá Ön szerint. (Ami egyébként nem mindennapi értelmezési bravúr, de ez csak azokat lepi meg, akik eddig nem követték figyelemmel az Ön, és az Önt pozícióba emelő politikai erők e tekintetben mutatott virtuozitását.) Ráadásul a lelkiismerete is tiszta. Ennek fényében viszont, a lehető legfelelőtlenebb lépésre szánta el magát.

Lemondásával magára hagyta Magyarországot, hazánkat átengedte a névtelen bloggerekármánykodásának. Lemondásával Ön azt üzeni, Elnök úr, hogy Magyarországon a névtelen bloggerek az urak, s kétsége ne legyen, ez idő tájt az összes belvárosi menő szórakozóhelyen pezsgőt bont az összes névtelen blogger annak örömére, hogy egy társuk megbuktatta Magyarország köztársasági elnökét, miénk a haza, üvölt egyszerre több száz névtelen blogger, s hozzáteszi még: kisangyalom.

Ez megengedhetetlen. Most arra kérem, jusson eszébe mindez, amikor az Önt még ezek után is, sőt most éppen legújabb döntése miatt a Körúton ünneplő jobboldali tömegből egyszer csak kiválik az Ön lemondása után oly meleg hangon kondoleáló Lázár János és Harrach Péter, mindketten az Önt szállító elnöki szekér elnöki lovai helyére állnak, aztán egy piros lámpánál versenyt isznak a cipőjéből, Hungária Extra Dry – szóval hogy mélázzon el a fent említetteken.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krisztoforo48
2012. április 03. 10:00
RENDSZERVÁLTÁST!!!!!Chemotoxot a hazarontó férgeknek.
kalasnyikov
2012. április 03. 09:49
A következő felvonásban javaslom,hogy nézzen valaki utána a Közgazdasági Egyetem egykori Nemzetközi Kapcsolatok tanszékén,hogy milyen körülmények között született mondjuk a nyálasarcu mesterfaszi egyetemi záródolgozata. Honnét kalapálta össze akkortájt ifju barátunk a dolgot. Ugyancsak javaslom Kovács Junior Laci elvtárs záró szakdolgozata körülményeinek felszinre kaparását. Aztán jöhetnek a doktorok....a husz-harminc évvel ezelőtt doktoráltak előnyben. Cim...Rektori Hivatal , Corvinus Egyetem . A komolyabb részletekért pedig javaslom megkeresni az egykori Pipa utcai kocsma,most vendéglő tulajdonosát és már nyugdijas pincéreit.
bolá
2012. április 03. 09:01
"úgy erkölcsileg, mint morálisan" - ennyit a magyarul író ballibekről
tevevanegypupu
2012. április 03. 07:37
Jellemzoen most nem felel meg meg az sem, hogy lemondott Schmitt, akit nagyon sajnalok azert amit a balliberalis, gyulolkodo es vegtelenul buta, embertelen csocselek tett vele. Hogy ez a homalyos arcu ize itt fenn csatlakozott hozzajuk az nem lep meg, ezek elegansan meg diadalt ulni sem tudnak. Schmitt - az allitolagos plagiumaval egyutt is - minden tekintetben felettuk all emberileg es moralisan egyarant. A balliberalis tarsulat pedig buszkelkedjen Gyurcsannyal, Molnar Csabaval, Hagyo Miklossal, Hunvalddal, Demszkyvel, Eorsuvel es Lampert Monikaval, femjelezze oket meg sokaig Lendvai Ildiko, Szanyi Tibor meg Mesterhazi Attila es Schiffer Andras az lmp egesz tarsulataval.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!