Gourmet Fesztivál 2012

2012. június 09. 13:47

Biztos lehet majd hibát találni ebben is, de én megmondom őszintén: rettenetesen örülök neki, hogy van egy ilyen nívós gasztronómiai rendezvény Magyarországon.

2012. június 09. 13:47
Világevő
Világevő

„Tegnap elkezdődött a szakmai nappal a Gourmet Fesztivál, kisebb területen, mint tavaly, de legalább olyan izgalmas ételekkel és programokkal. Önfeláldozó módon igyekeztem rengeteg dolgot megkóstolni a kínálatból, ebből raktam össze egy fényképes tudósítást, persze bőven nem komplett a beszámoló, ez csak egy szelet a palettából, most látom, hogy milyen rengeteg dolgot nem sikerült megnézni, de szerencsére van még 3 nap. Biztos lehet majd hibát találni ebben is, de én megmondom őszintén: rettenetesen örülök neki, hogy van egy ilyen nívós gasztronómiai rendezvény Magyarországon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!