Az ember, aki kívül hordja a vénáit

2012. július 01. 15:52

Nem létezhet olyan, hogy rossz Iggy and the Stooges-koncert, mert még a rossz megszólalás, az egyre nagypapásabb zenészek ellenére is iszonyatosan szórakoztató figura a frontember.

2012. július 01. 15:52
Fekő Ádám
Index

„Tulajdonképpen csak egy újabb bizonyítékát láthattuk annak, hogy Iggy még 65 évesen is a világ legjobb frontemberei közt van, és nem akarok »régenmindenjobbvoltozni«, de ha egyszer abbahagyja, nem lesz utód. Ekkora természetességgel egyszerűen senki nem tudja előadni a szétesett rocksztárt, ami egyrészt azért van, mert Iggy tényleg egy szétesett rocksztár, másrészt pedig az idők során sikerült ezt a kiállást tökéletesítenie. Ezen pedig az sem tud rontani semmit, hogy nem tud énekelni.

Igazából ezért a professzionális trógerkedésért nem létezhet olyan, hogy rossz Iggy and the Stooges-koncert, mert még a rossz megszólalás, az egyre nagypapásabb zenészek ellenére is iszonyatosan szórakoztató figura a frontember, aminek az értékéből semmit nem von le, hogy kivételesen nem tekinthettük meg a teljes seggét.

Ilyen egy Stooges-koncert. Csak azt lehet rá mondani, hogy mindenki nézze meg az énekest, aki kívül hordja a vénáit. Nem kell sokat várni, pontosan annyit fogunk kapni, mint amennyit a három stúdiólemez alapján szerettünk volna.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Marton Géza
2012. július 02. 14:10
Engem nem érdekel a cikk, csak azt akarom mondani, hogy ez a Fekő Ádám a fényképen úgy néz ki, mint egy ötvenes asszony.
Marton Géza
2012. július 02. 14:10
Engem nem érdekel a cikk, csak azt akarom mondani, hogy ez a Fekő Ádám a fényképen úgy néz ki, mint egy ötvenes asszony.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!