Hogy is van ez?!

2013. január 16. 20:04

Azoknak a zenészeknek, akik már több éve vagy évtizede ezzel foglalkoznak, azoknak jár, hogy megnézhesse a Slash-koncertet ingyen.

2013. január 16. 20:04
Vörös Gábor
Facebook

„Nem is tudom hol kezdjem el ezt a bejegyzést. Lehet, hogy csak az én fejemben motoszkál ez a dolog, de most már úgy érzem, hogy le kell írjam a nem tetszésemet. Február 7-én az Arénában koncertezik Slash. Én meg szeretném nézni ezt a bulit már csak azért is, mert már több mint 30 éve zenélek és érdekel, hol is tart most ez a műfaj a 2010 évek elején. Hátha tanulhatok valamit ebből is.

A szervező csapatot ismerem is, ezért megkérdeztem, hogy van-e lehetőség, hogy kapjak egy tiszteletjegyet vagy felírjanak a vendéglistára. Többedmagammal szerettem volna elmenni. Egy vidéki klub tulajdonosával és annak családjával. Természetesen azt nem gondoltam, hogy mindenkit ingyen be tudjak vinni, de legalább egyet. Sajnálatomra ezt a választ kaptam: „sajna csak fizetősre van lehetőség (álló), lassan az ülők is mind elfogynak.”. Na itt álljunk meg! Hogy is van ez? A Papp László Aréna befogadóképessége 12.500 fő. Akkor ha jól sejtem már most január 16-án kb. 8000-9000 jegy már el van adva. Nincs rá lehetőség, hogy kapjak 1-2 szakmai jegyet? Tudom, ha nekem adnak, akkor a többi zenésznek is kellene adni, ezért határt kell szabni és ez a határ nulla, stb…bla, bla, bla. HOGY IS VAN EZ? Úgy gondolom, hogy azoknak a zenészeknek, akik már több éve vagy évtizede ezzel foglalkoznak – és most nem ezrekre vagy százakra gondolok, hanem kb 50-60 szakmabelire – azoknak jár, hogy megnézhesse a koncertet ingyen. Sőt örülnie kellene a szervezőknek, hogy illusztris vendégeket is fogad a rendezvényén!!!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gatya
2013. január 17. 08:59
Kozben a linkelt facebookos oldal meghalt, helyette ezt talaltam :)))) http://www.facebook.com/nekemezjar Manapsag az internet koraban nagyon vigyazni kell, hogy mit ir az ember, mert rogton lecsapnak ra:).
becike4
2013. január 17. 06:23
FIGYU,Paganini! 32 éve vagyok garázsmester,mehetek ingyen a Forma 1-re?
cutcopy
2013. január 17. 05:55
"nem ezrekre vagy százakra gondolok, hanem kb 50-60 szakmabelire" Vörös Gábor tényleg benne van a legjobb ötvenben..?
rommy
2013. január 17. 00:59
szánalmas,piszkosúl szánalmas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!