Tisztelt Puzsér Úr!

2013. április 17. 18:10

Azzal, hogy elfogadta a meghívást a Showder Klubba, majd kisvártatva az ablakon besettenkedve megpróbálja hátbaszúrni a házigazdát, inkább a standup tragedy ismérveit meríti ki.

2013. április 17. 18:10
Kovács Kristóf
Facebook

Tisztelt Puzsér Úr,

Önt az elmúlt hetekben felkértük, hogy szerepeljen vendégként a Showder Klubban, ráadásul Kiss Ádámmal egy adásban. Azzal, hogy elfogadta a meghívást majd kisvártatva az ablakon besettenkedve megpróbálja hátbaszúrni a házigazdát, inkább a standup tragedy ismérveit meríti ki. Ezzel együtt örülök, hogy egy kis mentális tápanyaggal mi is hozzájárulhattunk nagy ívű pályafutásához. A távirányítót pedig még Ön sem tudja kivenni a néző kezéből, mert a közönség Bodrogi szavaival élve (még Önnél is nagyobb) zseni.

Sok sikert kívánunk további munkásságához!

Kovács Kristóf

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
RAMBO
2013. április 23. 18:36
Egyszer egy RTL-es "producerrel" beszélgettem. Meg voltam hívva valahová, ahová ő is. Felvetettem, hogy akár értékes műsorokat is csinálhatnának. Szépen elmondta, hogy leszarja az én véleményemet, mert nekem van eszem, az RTL pedig nem ilyenknek készít műsort, hanem azoknak, akik sokan vannak. Na ez az a közönség, aki Kristóf szerint (Bodrogi szavaival élve) zseni. Igaz, Bodrogi színházi ember volt, oda meg nem igazán az RTL törzsközönsége jár - ő azokról beszélt, nem a VV szavazókról. Én nem tudom, miért alakult így az életem, de Kristófból még csak hülyével találkoztam. Így visszagondolva, nem is akármekkora hülyék voltak. Ne adjátok ezt a nevet a gyerekeiteknek!
Nick:Hornby
2013. április 23. 18:36
Puzsér is és Fábry is kezd unalmassá válni! Most még nem tudom eldönteni, melyik az unalmasabb. :-)
di maggio
2013. április 18. 15:31
Titánok harca.
jebuzita
2013. április 18. 15:17
"soha nem akarnék szart csinálni, bármennyi légy is szeretné." - írja. Akkor maga robot? Vagy foylamatos diaréja van? :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!